zsiros-andras-logisztikus

Zsiros András – logisztikai vezető

zsiros-andras-logisztika

Zsiros András

Logisztikai vezető

Amikor Kitti, aki történetesen a feleségem, 2020-ban megalapította a Smaragd Kiadót, nem igazán tudtam, hogy a bíztatáson kívül mivel tudok majd hozzájárulni a kiadó működéséhez. Nem szeretek és nem szoktam olvasni, ami egyrészt annak tudható be, hogy van némi diszlexiám, másrészt számomra a művészet egy teljesen más irányzata a favorit, ami nem más, mint a zene.

Idővel egészen jól átláttam már a könyvkiadás folyamatát, hiszen akarva-akaratlanul részese lettem a csapatnak. Eleinte csak sofőrként, később, amikor megtelt könyvekkel az első salgópolc, megnyertem magamnak a havi leltárokat és a nagykerekhez szállítást.
Logisztika területén a korábbi munkahelyeimen már szereztem tapasztalatot, úgyhogy végül megtaláltam azt a részt, amiben segíthetek.

A logisztikai feladatokon kívül előszeretettel raknak ki a kirakatba. Persze nem mint reklámarcot. Egy-egy rendezvényen, például könyvbemutatón én szoktam kipakolni és árusítani a könyveket.

Van pár ötletem, hogy mit lehetne még beépíteni a kiadó portfóliójába, de ezek a tervek egyelőre csak gondolatok, amiket mindig megosztok Zsuzsival és Kittivel, ezzel is ösztönözve őket arra, hogy merjenek nagyot álmodni, mert a Smaragd lehet egy szép napon Magyarország egyik legnagyobb könyvkiadója.

0 hozzászólás

Szeretnél te is könyvkiadónk szerzői közé tartozni?

Ide kattintva minden információt megtalálsz a könyvkiadás menetéről, valamint a Smaragd Kiadó szolgáltatásairól.

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!

További bejegyzések 

Beleolvasó: Varázslatos Mesketék 1. MeseErdő

30 díjnyertes mese és 6 csodaszép vers, 36 profi illusztráció és 40 gyönyörű gyerekrajz várja a leendő könyvtulajdonosokat ebben a kemény borítós, 144 oldalas, A4-es méretű, cérnafűzött kötetben. Szerzők:Bakó Judit, Balogh Edit, Besnyei Júlia, Bodnár Gyöngyi, Bubenkó...

bővebben

Beleolvasó: Simon Rita – Holló szerelme

A zöldszínű, lepketestű tündérlányok fürdéshez készülődtek, miután álmosan kikeltek mohaágyukból. Egyikük, Pille - talán mind közül a legszebb -, mozgást vett észre a túlsó parton. Kiterjesztette világító szárnyait, a magasba emelkedett, úgy próbált a fák mögé lesni....

bővebben

Beleolvasó: Bálint Mariann – Rossz/csont

Bevezetés Hiába vágnak ki belőlünk egy darabot, ami addig fájt. Amikor eltávolítanak egy „beteg” részt anélkül, hogy a testrésznek megfelelő tudati terület át lenne fényesítve, az addig testi tünetként, betegségként megnyilvánuló feladat egy nyisszantással a meg nem...

bővebben
0

KOSÁR