zsiros-andras-logisztikus

Zsiros András – logisztikai vezető

zsiros-andras-logisztika

Zsiros András

Logisztikai vezető

Amikor Kitti, aki történetesen a feleségem, 2020-ban megalapította a Smaragd Kiadót, nem igazán tudtam, hogy a bíztatáson kívül mivel tudok majd hozzájárulni a kiadó működéséhez. Nem szeretek és nem szoktam olvasni, ami egyrészt annak tudható be, hogy van némi diszlexiám, másrészt számomra a művészet egy teljesen más irányzata a favorit, ami nem más, mint a zene.

Idővel egészen jól átláttam már a könyvkiadás folyamatát, hiszen akarva-akaratlanul részese lettem a csapatnak. Eleinte csak sofőrként, később, amikor megtelt könyvekkel az első salgópolc, megnyertem magamnak a havi leltárokat és a nagykerekhez szállítást.
Logisztika területén a korábbi munkahelyeimen már szereztem tapasztalatot, úgyhogy végül megtaláltam azt a részt, amiben segíthetek.

A logisztikai feladatokon kívül előszeretettel raknak ki a kirakatba. Persze nem mint reklámarcot. Egy-egy rendezvényen, például könyvbemutatón én szoktam kipakolni és árusítani a könyveket.

Van pár ötletem, hogy mit lehetne még beépíteni a kiadó portfóliójába, de ezek a tervek egyelőre csak gondolatok, amiket mindig megosztok Zsuzsival és Kittivel, ezzel is ösztönözve őket arra, hogy merjenek nagyot álmodni, mert a Smaragd lehet egy szép napon Magyarország egyik legnagyobb könyvkiadója.

0 hozzászólás

Szeretnél te is könyvkiadónk szerzői közé tartozni?

Ide kattintva minden információt megtalálsz a könyvkiadás menetéről, valamint a Smaragd Kiadó szolgáltatásairól.

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!

További bejegyzések 

Haffner Orsolya bemutatkozó

“Éppen betöltöttem a nyolcadik évemet, amikor felfedeztem, micsoda kalandot rejt az írás. Naplót kezdtem vezetni. Idővel az események listáját felváltották a gondolatok, és kiderült, hogy egyfajta meditatív elfoglaltságot találtam magamnak. A külföldről kapott, üres határidőnaplók meglódították a fantáziámat. Egyszerű ajándéknak számítottak, mégis inspiráltak.”

bővebben

Beleolvasó: Torma István – Okosak, szépek

“Ibolyka el-elgondolkodott, hogy mi határozza meg a szépséget.
Leginkább arra jutott, hogyha a lelke szép, akkor szépnek látszik ő maga is. De ez nem sikerült mindig. Néha rossz, gonosz gondolatai voltak, ezeket persze soha nem mondta, mutatta ki. Volt benne annyi önbecsülés, hogy ezt más ne tudja róla. Naplójából is kitépte azokat a lapokat…”

bővebben

Beleolvasó: Aurora P. Hill – A halandó istennő

“Sötét mélység tátongott mögötte.
Mintha onnan érkezett volna, hogy majd a semmibe térjen vissza. Magas alakját rejtő vértezetét lágy fény fogta körbe. Hátán lándzsa, az egyik kezében kard.
A sisakjához nyúlt. Bőre csupán egyetlen pillanatra villant fel az acél alatt, ahogy a száját takaró lemez felfedte arca egy kis részletét.
Pengevékony ajkait megvilágította a fény.
Nem mosolygott, nem beszélt. Lényéből olyan határozottság sugárzott, hogy ha a sötétség élő lett volna, azonnal behódol neki.
Léptei felgyorsultak, lendült a kard, és lecsapott …rá.”

bővebben
0

KOSÁR