hantos-katalin-tördelö

Hantos Eszter Katalin – tördelő, multimédia-fejlesztő

hantos-eszter-katalin

Hantos Eszter Katalin

Tördelő, multimédia-fejlesztő

Immár húsz éve választottam hivatásomnak a tördelést és a számítógépes grafikát. Szerkesztőségekben, nyomdákban, kiadóknál és reklámügynökségnél szereztem rutinomat, intenzíven foglalkoztam a legkülönfélébb könyvek és kiadványok tervezésével és végleges formába öntésével – verseskötettől a tudományos szakkönyvig. A szakmámat igazán szeretem, az írást pedig mint művészetet és mint munkát is nagyra becsülöm.

Maga a Könyv tiszteletet ébreszt bennem, az írott anyagok királynőjét jelenti számomra. Milliónyi érzéssel, fantáziával, gondolattal találkoztam, ami lenyűgözött, aminek kapcsán újra és újra örömöt érzek, hogy részt vehetek ezeknek a gondolatfolyamoknak a fizikai megjelenítésében. Az e-könyvek elterjedése is nagyszerű technikai vívmány, és szívesen készítek ilyen anyagokat is, de az új könyv illatával semmi nem ér fel.

0 hozzászólás

Szeretnél te is könyvkiadónk szerzői közé tartozni?

Ide kattintva minden információt megtalálsz a könyvkiadás menetéről, valamint a Smaragd Kiadó szolgáltatásairól.

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!

További bejegyzések 

Haffner Orsolya bemutatkozó

“Éppen betöltöttem a nyolcadik évemet, amikor felfedeztem, micsoda kalandot rejt az írás. Naplót kezdtem vezetni. Idővel az események listáját felváltották a gondolatok, és kiderült, hogy egyfajta meditatív elfoglaltságot találtam magamnak. A külföldről kapott, üres határidőnaplók meglódították a fantáziámat. Egyszerű ajándéknak számítottak, mégis inspiráltak.”

bővebben

Beleolvasó: Torma István – Okosak, szépek

“Ibolyka el-elgondolkodott, hogy mi határozza meg a szépséget.
Leginkább arra jutott, hogyha a lelke szép, akkor szépnek látszik ő maga is. De ez nem sikerült mindig. Néha rossz, gonosz gondolatai voltak, ezeket persze soha nem mondta, mutatta ki. Volt benne annyi önbecsülés, hogy ezt más ne tudja róla. Naplójából is kitépte azokat a lapokat…”

bővebben

Beleolvasó: Aurora P. Hill – A halandó istennő

“Sötét mélység tátongott mögötte.
Mintha onnan érkezett volna, hogy majd a semmibe térjen vissza. Magas alakját rejtő vértezetét lágy fény fogta körbe. Hátán lándzsa, az egyik kezében kard.
A sisakjához nyúlt. Bőre csupán egyetlen pillanatra villant fel az acél alatt, ahogy a száját takaró lemez felfedte arca egy kis részletét.
Pengevékony ajkait megvilágította a fény.
Nem mosolygott, nem beszélt. Lényéből olyan határozottság sugárzott, hogy ha a sötétség élő lett volna, azonnal behódol neki.
Léptei felgyorsultak, lendült a kard, és lecsapott …rá.”

bővebben
0

KOSÁR