fbpx

Rólunk

leaf frame 2

„Írj olyat, amit érdemes elolvasni, vagy tégy olyat, amit érdemes leírni.”
– Benjamin Franklin –

Új utak, Új világok, Új lehetőségek…

Eredmények

2021 – 10 szerzői kiadású könyv, 2 kiadói kiadású e-könyv, 15 magánkiadású könyv terjesztése.

2022 – 17 tervezett kiadvány, ebből 5 kiadói kiadású e-könyv, 4 kiadói kiadású könyv (kisregény, regény, novelláskötet), 8 szerzői kiadású könyv, és még csak május van. Ráadásul ez a pályázatunk még fut, ahová szeptember 30-ig lehet kéziratokat küldeni.

Megtalálsz minket az alábbi felületeken is.

Zsiros-Petróczki Kitti

Kiadó vezető

Az Ikerláng, a Lujzi élete, az Alfonz ikerlángja
könyvek írója.
A Smaragd Kiadó megálmodója, vezetője.

Amikor 2019-ben befejeztem első könyvemet, elvarázsoltak a kiadáshoz kapcsolódó feladatok, szerelem lett minden mozzanat, ahogy a kéziratból nyomtatott könyv lett. Nagyon sok biztatást kaptam a könyv írása közben, miközben én is segítettem más írókat álmaik megvalósításában. 2020 nyarán fogalmazódott meg bennem egy saját kiadó alapítása, így született meg a Smaragd Kiadó. Elsősorban szerzői kiadással foglalkozunk.

Szolgáltatásunk a könyvkiadás összes területére kiterjed, de részfeladatok kidolgozásában, megvalósításában is számíthatsz ránk.

zsiros-petroczki-kitti

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!
Keress minket bizalommal!

Szerzőink

Simon Rita bemutatkozó

Simon Rita bemutatkozó

Az írás szeretete nem új számomra, korábban gazdasági újságíróként is tevékenykedtem, jelenleg pedig, családi teendőim mellett jogászként dolgozom.

Elena Honoria bemutatkozó

Elena Honoria bemutatkozó

„A könyvek által azzá válunk, akivé csak szeretnénk. Távoli tájak, világok nyílnak meg előttünk. Egyszerűen lenyűgöz, hogy a fantázia segítségével bármit életre tudunk kelteni. ”

Url Izabell bemutatkozó

Url Izabell bemutatkozó

A regényeimben valós történeteknek szeretnék utána- járni és olyan személyekre irányítani a reflektorfényt, akiknek máskülönben nem figyelnének fel a hangjára.

leaf frame 14
0

KOSÁR