fbpx

Rólunk

leaf frame 2

„Írj olyat, amit érdemes elolvasni, vagy tégy olyat, amit érdemes leírni.”
– Benjamin Franklin –

Új utak, Új világok, Új lehetőségek…

Megtalálsz minket az alábbi felületeken is.

Zsiros-Petróczki Kitti

Kiadó vezető

Az Ikerláng, a Lujzi élete, az Alfonz ikerlángja
könyvek írója.
A Smaragd Kiadó megálmodója, vezetője.

Amikor 2019-ben befejeztem első könyvemet, elvarázsoltak a kiadáshoz kapcsolódó feladatok, szerelem lett minden mozzanat, ahogy a kéziratból nyomtatott könyv lett. Nagyon sok biztatást kaptam a könyv írása közben, miközben én is segítettem más írókat álmaik megvalósításában. 2020 nyarán fogalmazódott meg bennem egy saját kiadó alapítása, így született meg a Smaragd Kiadó. Elsősorban szerzői kiadással foglalkozunk.

Szolgáltatásunk a könyvkiadás összes területére kiterjed, de részfeladatok kidolgozásában, megvalósításában is számíthatsz ránk.

zsiros-petroczki-kitti

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!
Keress minket bizalommal!

Szerzőink

Uricska Erna bemutatkozó

Uricska Erna bemutatkozó

Uricska Erna angol nyelvtanár, 1999 óta tanít angol nyelvet. Több mint egy évtizedet töltött el a közoktatásban, majd 8 évig a rendészeti felsőoktatásban, ahol angol rendészeti szaknyelvet oktatott. Jelenleg ösztöndíjas hallgatóként doktori (PhD) tanulmányait végzi a Budapesti Corvinus Egyetem Szociológia és Kommunikációtudomány Doktori Iskolában.

Németh Balázs bemutatkozó

Németh Balázs bemutatkozó

„Történeteim a kezdetektől fogva a hétköznapi emberek problémáival foglalkoznak, tanulságosak és olykor a félelem fonja körbe őket. A célom nyomot hagyni a könyviparban, és az hogy a boltok polcain legyenek a könyveim, a legnevesebb szerzők között.” – Németh Balázs

leaf frame 14
0

KOSÁR