fbpx

Rólunk

leaf frame 2

„Írj olyat, amit érdemes elolvasni, vagy tégy olyat, amit érdemes leírni.”
– Benjamin Franklin –

Új utak, Új világok, Új lehetőségek…

Megtalálsz minket az alábbi felületeken is.

Zsiros-Petróczki Kitti

Kiadó vezető

Az Ikerláng, a Lujzi élete, az Alfonz ikerlángja
könyvek írója.
A Smaragd Kiadó megálmodója, vezetője.

Amikor 2019-ben befejeztem első könyvemet, elvarázsoltak a kiadáshoz kapcsolódó feladatok, szerelem lett minden mozzanat, ahogy a kéziratból nyomtatott könyv lett. Nagyon sok biztatást kaptam a könyv írása közben, miközben én is segítettem más írókat álmaik megvalósításában. 2020 nyarán fogalmazódott meg bennem egy saját kiadó alapítása, így született meg a Smaragd Kiadó. Elsősorban szerzői kiadással foglalkozunk.

Szolgáltatásunk a könyvkiadás összes területére kiterjed, de részfeladatok kidolgozásában, megvalósításában is számíthatsz ránk.

zsiros-petroczki-kitti

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!
Keress minket bizalommal!

Szerzőink

Császi Zsüliet bemutatkozó

Császi Zsüliet bemutatkozó

„Miután büszkén befejeztem életem első regényét, naivan kiírtam a végére: The end. Másnap egy félmaratoni futóversenyen vettem részt, és gondolataimban elmélyülve, minden egyes kilométerkőnél egyre biztosabb voltam abban, hogy ez még nem a vége volt.” – Császi Zsüliet

Csapó Ádám bemutatkozó

Csapó Ádám bemutatkozó

„Amikor megnéztem minden westernt, amit módomban állt, tudomásul vettem, hogy nincs több vadnyugati sztori, amit olvashatnék/nézhetnék. Aztán rájöttem, hogyha nincs több, akkor írok egyet magamnak.”

Gutási Gábor bemutatkozó

Gutási Gábor bemutatkozó

„A mesekönyvben 8 csodás történet található, 30 színes illusztrációval, a fejezetek végén pedig 3-4 kérdéssel, amely segít, hogy a gyerekek is a történetek részeseivé váljanak. A kérdések és válaszok által szeretném beindítani a szülő-gyermek közti meghitt kommunikációt és segíteni a beszédfejlődést.”

leaf frame 14
0

KOSÁR