varhato-megjelenesek2

Várható megjelenések 2023 III. negyedév

2023-ban első félévében öt regényünk, egy novelláskötetünk, egy gyűjteményünk és egy e-book novellánk jelent meg. Az első negyedévben Tánczos Tamás: A mérleg nyelve című misztikus kalandregénye, Elena Honoriától A Varázslónő című romantikus fantasy regény, Németh Balázs Sötétben élsz című kötete, és Kovács Gábor Egy démon tárnái című kiadványaink jelentek meg.

exit-remittenda-az-erdo-rejteken-a-mult-fogsagaban

A második negyedévben érkezett az Exit Zsíros-Takács Mária és Zsiros-Petróczki Kitti közös e-book novellája, Varga Barnabás akció-romantikus regénye Az erdő rejtekén, Torma István a Remittenda című gyűjteménye. És végül, de nem utolsósorban Császi Zsüliet A múlt fogságában című regénye, ami a Zeusz titkai folytatása.

2023 harmadik negyedévében tovább színesítjük palettánkat.

Három új szerzőt is bemutatunk nektek a következő hetekben.

Az egyikőjük nem más, mint Haupt-Kutas Mónika, aki első könyvének kiadásával bízott meg minket. A kötet különleges hangulatú novellák gyűjteménye, amelyek a szerző elgondolásait és hitvilágát tükrözik.

Érkezik Rigó Bagi Eszter bemutatkozó kötete, a Káoszképletek. Már nagyon várjuk, hogy a nagyközönség elé tárhassuk a fiatal írónő novelláit. A kötet megjelenése augusztus végére várható.

Végül, de nem utolsósorban érkezik Bálint Mariann regénye, ami biztosan minden életrajzi ihletésű regénykedvelő figyelmét felkelti majd.

Már jól ismert, sikeres íróink sem tétlenkednek. Szeptemberben érkezik Elena Honoria, a tőle megszokott csodálatos romantikus stílusban íródott novelláskötettel.

konyv-megjelenesek

Az év hátralévő részében további könyvek, regények, novelláskötetek gazdagítják majd kínálatunkat. Októberben hozzuk a következő negyedévre tervezett könyveink összesítőjét. Addig is bátran válogassatok a már megjelent könyvekből webshopunkban.

Ha szeretnél első kézből értesülni az előrendelésekről és a megjelenésekről, akkor érdemes feliratkozni a hírlevelünkre.

94. Ünnepi Könyvhét élménybeszámolók

A Smaragd Kiadó nagy létszámban képviseltette...

Bálint Mariann bemutatkozó

Sokáig úgy tudtam magamról, hogy az én utam az...

Beleolvasó: Varázslatos Mesketék 1. MeseErdő

30 díjnyertes mese és 6 csodaszép...

Szeretnél te is könyvkiadónk szerzői közé tartozni?

Ide kattintva minden információt megtalálsz a könyvkiadás menetéről, valamint a Smaragd Kiadó szolgáltatásairól.

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!

További bejegyzések 

Beleolvasó: Varázslatos Mesketék 1. MeseErdő

30 díjnyertes mese és 6 csodaszép vers, 36 profi illusztráció és 40 gyönyörű gyerekrajz várja a leendő könyvtulajdonosokat ebben a kemény borítós, 144 oldalas, A4-es méretű, cérnafűzött kötetben. Szerzők:Bakó Judit, Balogh Edit, Besnyei Júlia, Bodnár Gyöngyi, Bubenkó...

bővebben

Beleolvasó: Simon Rita – Holló szerelme

A zöldszínű, lepketestű tündérlányok fürdéshez készülődtek, miután álmosan kikeltek mohaágyukból. Egyikük, Pille - talán mind közül a legszebb -, mozgást vett észre a túlsó parton. Kiterjesztette világító szárnyait, a magasba emelkedett, úgy próbált a fák mögé lesni....

bővebben

Beleolvasó: Bálint Mariann – Rossz/csont

Bevezetés Hiába vágnak ki belőlünk egy darabot, ami addig fájt. Amikor eltávolítanak egy „beteg” részt anélkül, hogy a testrésznek megfelelő tudati terület át lenne fényesítve, az addig testi tünetként, betegségként megnyilvánuló feladat egy nyisszantással a meg nem...

bővebben
0

KOSÁR