varhato-megjelenesek2

Várható megjelenések 2023 III. negyedév

2023-ban első félévében öt regényünk, egy novelláskötetünk, egy gyűjteményünk és egy e-book novellánk jelent meg. Az első negyedévben Tánczos Tamás: A mérleg nyelve című misztikus kalandregénye, Elena Honoriától A Varázslónő című romantikus fantasy regény, Németh Balázs Sötétben élsz című kötete, és Kovács Gábor Egy démon tárnái című kiadványaink jelentek meg.

exit-remittenda-az-erdo-rejteken-a-mult-fogsagaban

A második negyedévben érkezett az Exit Zsíros-Takács Mária és Zsiros-Petróczki Kitti közös e-book novellája, Varga Barnabás akció-romantikus regénye Az erdő rejtekén, Torma István a Remittenda című gyűjteménye. És végül, de nem utolsósorban Császi Zsüliet A múlt fogságában című regénye, ami a Zeusz titkai folytatása.

2023 harmadik negyedévében tovább színesítjük palettánkat.

Három új szerzőt is bemutatunk nektek a következő hetekben.

Az egyikőjük nem más, mint Haupt-Kutas Mónika, aki első könyvének kiadásával bízott meg minket. A kötet különleges hangulatú novellák gyűjteménye, amelyek a szerző elgondolásait és hitvilágát tükrözik.

Érkezik Rigó Bagi Eszter bemutatkozó kötete, a Káoszképletek. Már nagyon várjuk, hogy a nagyközönség elé tárhassuk a fiatal írónő novelláit. A kötet megjelenése augusztus végére várható.

Végül, de nem utolsósorban érkezik Bálint Mariann regénye, ami biztosan minden életrajzi ihletésű regénykedvelő figyelmét felkelti majd.

Már jól ismert, sikeres íróink sem tétlenkednek. Szeptemberben érkezik Elena Honoria, a tőle megszokott csodálatos romantikus stílusban íródott novelláskötettel.

konyv-megjelenesek

Az év hátralévő részében további könyvek, regények, novelláskötetek gazdagítják majd kínálatunkat. Októberben hozzuk a következő negyedévre tervezett könyveink összesítőjét. Addig is bátran válogassatok a már megjelent könyvekből webshopunkban.

Ha szeretnél első kézből értesülni az előrendelésekről és a megjelenésekről, akkor érdemes feliratkozni a hírlevelünkre.

94. Ünnepi Könyvhét élménybeszámolók

A Smaragd Kiadó nagy létszámban képviseltette...

Haffner Orsolya bemutatkozó

Óvodás koromban nyomtatott nagy betűkkel írtam...

Beleolvasó: Torma István – Okosak, szépek

NŐK Ibolyka és a szépség (Megjelent:...

Szeretnél te is könyvkiadónk szerzői közé tartozni?

Ide kattintva minden információt megtalálsz a könyvkiadás menetéről, valamint a Smaragd Kiadó szolgáltatásairól.

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!

További bejegyzések 

Haffner Orsolya bemutatkozó

“Éppen betöltöttem a nyolcadik évemet, amikor felfedeztem, micsoda kalandot rejt az írás. Naplót kezdtem vezetni. Idővel az események listáját felváltották a gondolatok, és kiderült, hogy egyfajta meditatív elfoglaltságot találtam magamnak. A külföldről kapott, üres határidőnaplók meglódították a fantáziámat. Egyszerű ajándéknak számítottak, mégis inspiráltak.”

bővebben

Beleolvasó: Torma István – Okosak, szépek

“Ibolyka el-elgondolkodott, hogy mi határozza meg a szépséget.
Leginkább arra jutott, hogyha a lelke szép, akkor szépnek látszik ő maga is. De ez nem sikerült mindig. Néha rossz, gonosz gondolatai voltak, ezeket persze soha nem mondta, mutatta ki. Volt benne annyi önbecsülés, hogy ezt más ne tudja róla. Naplójából is kitépte azokat a lapokat…”

bővebben

Beleolvasó: Aurora P. Hill – A halandó istennő

“Sötét mélység tátongott mögötte.
Mintha onnan érkezett volna, hogy majd a semmibe térjen vissza. Magas alakját rejtő vértezetét lágy fény fogta körbe. Hátán lándzsa, az egyik kezében kard.
A sisakjához nyúlt. Bőre csupán egyetlen pillanatra villant fel az acél alatt, ahogy a száját takaró lemez felfedte arca egy kis részletét.
Pengevékony ajkait megvilágította a fény.
Nem mosolygott, nem beszélt. Lényéből olyan határozottság sugárzott, hogy ha a sötétség élő lett volna, azonnal behódol neki.
Léptei felgyorsultak, lendült a kard, és lecsapott …rá.”

bővebben
0

KOSÁR