fbpx
Akció!

Elena Honoria – A Varázslónő

3032 Ft

A Varázslónő
Szerző: Elena Honoria
Oldalszám: 261

⭐️ Minden előrendelőnek ajándék könyvjelzőt teszünk a csomagba, valamint elküldjük e-mailben a szerző Cukorfalat című ebook novellátját.
⭐️ Az első 30 előrendelőnek DEDIKÁLT könyvet postázunk!
⭐️ Az előrendelést leadó vásárlók között kisorsoljuk Zsiros-Petróczki Kitti festményének eredetivel megegyező másolatát, melyet a regény ihletett.

Az előrendelt könyvek postázása 2023.02.09-től kezdődik, azért, hogy Valentin napig biztosan odaérjen! Hivatalos megjelesnés 2023.02.14.

Várható megjelenés: 2023.02.14.

A Varázslónő fülszöveg:

A hatalom nem minden, a hatalommal játszani nem szabad.

Amikor Azoriában egy mágus olyan erőkkel játszik, ami meghaladja képességeit, nem várt folyamatokat indít el, ami nem csak az ő életére lesz hatással. Bár mindent megtesz, hogy a hibát helyrehozza, kénytelen felkeresni az emberek szerelmét őrző Varázslónőt.

A Varázslónő eleinte dühös a Mágusra, ám idővel a férfi közelsége olyan érzéseket kelt életre benne, amire nincs felkészülve, és esküjét figyelmen kívül hagyva, megszegi világuk szabályát. Ezzel végzetes hibát követ el.

A mindenség ura megbünteti őket.

Az emberi világba való száműzetés ideje alatt csak egyikük lehet tisztában azzal, honnan jöttek, kik is ők valójában, és így kell megoldást találniuk arra, hogy büntetésük alól felszabaduljanak.

Az eseményeket végig a szerelem mozgatja, még ha a szereplők sokszor ennek nincsenek is tudatában.

A regény főszereplője a legmélyebb érzelmeket éli át, és sokszor érzi úgy, hogy számára mindennek vége, nincs értelme tovább küzdenie a célért.

Ez a szívbemarkoló történet feltárja, milyen erőket mozgat meg két lélek szerelme, és mire lehetünk képesek a másikért.

konyvkiadas
0

KOSÁR