konyvkiadas

Varga Barnabás: Az erdő rejtekén

3.990 Ft

Az erdő rejtekén
Szerző: Varga Barnabás
Oldalszám: 261

52 készleten

Az erdő rejtekén fülszöveg:

Egy gyógyhatású krém. Egy kapzsi gyógyszermogul. Egy életre szóló döntés.

A tanúvédelmi programba kerülő Andrást sorsfordító események sora vezeti Franciaországból egészen az idilli kis falu, Bükkszentkereszt erdejének mélyére. Az erdészfőnök, Gusztáv az Interpollal együttműködve vigyázza a medvetermetű, nyugodt természetű férfi biztonságát. Felveszi őt saját munkásai közé, tökéletes alibit biztosítva a bujkáló András számára.

Vajon Gusztáv tudja, mit kockáztat? Itt tényleg nem akadnak pártfogoltja nyomára?

Andrásnak nincs sok választása, el kell fogadnia az életét és a szabadalom titkát védő ajánlatot. Bizalom, türelem, pattanásig feszült szituációk, egyre élesedő ellentétek, tolerancia és állandó veszély érzése kíséri mindennapjait, miközben Gusztáv négyfős favágó brigádja is ellenséget lát benne. Irigység, zaklatás, vegzálás veszi körül, de tűrnie kell. Nem árulhat el magáról semmit, hiszen a titoktartás életbe vágó.

Nem számol azonban a csinos Veronikával. Az erdészfőnök gyönyörű lánya azonnal az ujja köré csavarja, ám ehhez az apának is van néhány keresetlen szava. András próbál távolságot tartani, azonban az irányítás egyre jobban kicsúszik a kezéből.

Meggondolatlanságával életveszélybe sodorja nemcsak önmagát, hanem új ismerőseit is, és többé a saját biztonsága sem garantált az erdő rejtekén.

konyvkiadas
0

KOSÁR