varhato-megjelenesek2

Várható megjelenések 2023 II. negyedév

megjelent-konyveink

2023-ban az első negyedévben három regényünk és egy novelláskötetünk jelent meg. Januárban Tánczos Tamás: A mérleg nyelve című misztikus kalandregénye látott napvilágot. Februárban Elena Honoriától A Varázslónő követte, ami egy romantikus fantasy. Február végén jelent meg Németh Balázs 6 novellát tartalmazó Sötétben élsz című kötete. És végül, de nem utolsósorban Kovács Gábor kalandregénye Egy démon tárnái címmel.

2023 második negyedévében tovább színesítjük palettánkat.

Zsíros-Takács Mária és Zsiros-Petróczki Kitti közös e-book novellájának megjelenése április végére várható. Ez a rövid történet egy drogproblémákkal küzdő lány vívódását mutatja majd be.

Érkezik a várva várt folytatás Császi Zsüliet tollából. A trilógia első része, Zeusz titkai 2022-ben jelent meg és igen nagy népszerűségnek örvend. Sokan várják, mi lesz Áron és Nelly sorsa. Azt már most elárulhatjuk, hogy Zsüliet nem bízta a véletlenre a hangulatot. Lesz akció, dráma és erotika bőven a következő részben.

Két új szerzőt is bemutatunk nektek a következő hetekben.

Az egyikőjük nem más, mint Torma István, aki második könyvének kiadásával bízott meg minket. A kötet különleges hangulatú írások, novellák és versek gyűjteménye, amely a szerző életművének nagy részét képezi.

varhato-konyvek

Végül, de nem utolsósorban érkezik Varga Barnabás regénye, ami biztosan minden akció-romantikus könyvkedvelő figyelmét felkelti majd.

Az év hátralévő részében további könyvek, regények, novelláskötetek gazdagítják majd kínálatunkat. Júliusban hozzuk a következő negyedévre tervezett könyveink összesítőjét. Addig is bátran válogassatok a már megjelent könyvekből webshopunkban.

Ha szeretnél első kézből értesülni az előrendelésekről és a megjelenésekről, akkor érdemes feliratkozni a hírlevelünkre.

94. Ünnepi Könyvhét élménybeszámolók

A Smaragd Kiadó nagy létszámban képviseltette...

K. László Szilvia bemutatkozó

Kisgyermeknevelő és gyógypedagógus végzettségem...

Szeretnél te is könyvkiadónk szerzői közé tartozni?

Ide kattintva minden információt megtalálsz a könyvkiadás menetéről, valamint a Smaragd Kiadó szolgáltatásairól.

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!

További bejegyzések 

K. László Szilvia bemutatkozó

“A szavakkal való játék végigkíséri az életemet. Folyamatosan alkotok, mindig dolgozom valamin. Óvodás korom óta írok verseket, kis füzetek őrzik a korai próbálkozásokat. Később meséket, novellákat, hosszabb történeteket is írtam.” – K. László Szilvia

bővebben
0

KOSÁR