fbpx

Petróczki Kitti bemutatkozó

Rólam

Gyerekkorom óta írok. Eleinte verseket, dalszövegeket, később terápiás jelleggel novellákat, majd mikor elkezdtem tréningeket tartani, akkor a beszédeket, előadásokat szövegeztem, mindig az adott közönség szájízéhez igazítva az anyagot. Az első könyvem 2019 decemberében jelent meg Lujzi élete címmel. Akkor még nem tudtam, hogy 2020-ban egy újabb könyv születik. Alfonz ikerlángja egy nem tervezett történet, ami nagyon kedves a szívemnek.

A jövő

Több történet is van bennem, de azok várhatnak. Most egy összetett és nagyszabású projekten kezdek el dolgozni. Annyit elárulhatok, hogy a tőlem megszokott naplószerű stílust megtartva mesélek majd a múltról. Arról a múltról, amire most még nehéz emlékeznem. Eljött az idő, hogy felvállaljam azt a történetet, amiért valójában íróvá váltam. Most már tudom és hiszem, hogy a lehetetlen lehetséges.

Lujzi élete

Lujzi életében is, épp úgy, mint minden ember életében, megvannak a fordulópontok, nehézségek. Hiszem, hogy ezeken mind túl lehet jutni. A saját hozzáállásunk az, ami a legtöbbet tud segíteni, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben tudjuk ezeket a dolgokat megfejlődni. A saját és baráti, ismeretségi körömben előforduló élethelyzeteket sűrítettem bele ebbe a történetbe. Ebből adódik, hogy nincsenek tabuk. Beszélek alkoholizmusról, drogokról, párkapcsolati problémákról, öngyilkosságról, nélkülözésről és mindezt úgy, hogy Lujzi végig megtartja a pozitív hozzáállását, és helyt áll az élet minden területén.

Alfonz ikerlángja

Alfonz ikerlángja című könyvemben, egy vagány srác életén keresztül mutatom be a felnőtté váláshoz vezető göröngyös utat. Akárcsak Lujzi élete, arra sarkall, hogy soha ne adjuk fel, hiszen sohasem tudhatjuk, milyen közel vagyunk a boldogsághoz. A célja, hogy lássuk mennyire fontos a tisztelet, az elköteleződés és a kitartás. Boncolgatok olyan kérdéseket, mint a megfelelő apaminta, mivel jár korán felnőni, vagy hogy mennyire fontos, hogy legyen valaki, akinek megtudunk nyílni. Hiszem, hogy mindenkinek megvan a párja a világban, de bele kell tenni a fejlődést, a felajánlást, hogy meglelhessük. Épp úgy, mint a karrierépítésben, a szerencsefaktor elenyésző. Sokkal fajsúlyosabb a saját hozzáállásunk.

További bejegyzések 

Beleolvasó: S. A. Locryn – A szikra

Az írónő a regényírás mellett rendszeresen jelentet meg rövidebb történeteket is. Ahogyan megszokhattuk tőle, most is egy romantikával átszőtt izgalmas sztorival örvendezteti meg az olvasókat, ami e-könyvként megvásárolható a webshopunkból.S. A. Locryn: A szikraAllen...

bővebben

Gombos László bemutatkozó

Államigazgatási szakemberként nem csak a szokásos történész szemléletből írtam le az eseményeket, hanem az állami működés részletei is terítékre kerültek. Az államigazgatás részletei olyan dolgok, amik meghatározzák, hogy az állami vezetők tervei megvalósulnak-e vagy csak tervek maradnak.

bővebben
0

KOSÁR