fbpx

Zsíros-Takács Mária bemutatkozó

A nevem Zsíros-Takács Mária. Jelenleg kisgyermeknevelőként dolgozom, de voltam már postaforgalmi ügyintéző, valutapénztáros és ékszerbecsüs is. Hogy Örkény szavaival éljek: „Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít.”

10 éves koromban a nyári szünetről visszatérve, egy beszámolót kellett írni. Az osztálytársaim csupa izgalmas dologról és helyszínről meséltek és én tanácstalanul ültem az üres lapom felett. Mivel azon a nyáron a nagymamám házánál messzebb nem jutottunk el, ki kellett találnom valamit. Így született meg az első vers kezdemény, aminek a Balaton címet adtam. Valahol itt kezdődött.

Azóta sok év telt el, és sok kis csíkos füzetet töltöttem meg a verseimmel, történeteimmel. Volt, amit megosztottam fórumokon volt, amivel egy iskolai pályázaton különdíjat nyertem, de többségében a fióknak íródtak.

Tavaly tavasszal úgy alakult, hogy 2 hónapnyi kényszer szabadságot kellett kivennem. Ez az időszak sok mindenre rádöbbentett, többek között arra, hogy nem érdemes halogatni a dolgokat. Ekkor született meg, a most készülő történet legelső vázlata. Hosszas hezitálás után, úgy döntöttem, nem szabad, hogy ez is a fiókom egy újabb rétegét alkossa.

Hálás vagyok, amiért ismerhetem Petrócki Kittit! Nélküle talán sosem találkozott volna a történetem egy igazi szerkesztővel és most nem várnám, félelemmel vegyes izgalommal első könyvem megjelenését.

KÉSZÜLŐBEN

És hogy miről is szól ez a készülő könyv?

A napjainkban játszódó történet középpontjában egy fiatal lány áll, aki egy mérgező kapcsolatból menekül fel Budapestre, hogy ott új életet kezdjen. Talál egy remek állást, szert tesz egy segítő barátra és megismerkedik álmai férfijával. Úgy tűnik minden adott a tökéletes Happy End-hez, de ez csak a látszat. A lánynak el kell döntenie, hogy élete végéig menekül, vagy szembenéz a valósággal.

További bejegyzések 

Beleolvasó: S. A. Locryn – A szikra

Az írónő a regényírás mellett rendszeresen jelentet meg rövidebb történeteket is. Ahogyan megszokhattuk tőle, most is egy romantikával átszőtt izgalmas sztorival örvendezteti meg az olvasókat, ami e-könyvként megvásárolható a webshopunkból.S. A. Locryn: A szikraAllen...

bővebben

Gombos László bemutatkozó

Államigazgatási szakemberként nem csak a szokásos történész szemléletből írtam le az eseményeket, hanem az állami működés részletei is terítékre kerültek. Az államigazgatás részletei olyan dolgok, amik meghatározzák, hogy az állami vezetők tervei megvalósulnak-e vagy csak tervek maradnak.

bővebben
0

KOSÁR