gallai-emese-marketing

Gallai Emese – tartalomgyártó

gallai-emese

Gallai Emese

Tartalomgyártó

Mindig is szerettem a könyveket. Úgy képzeltem, az álommunkám az lenne, ha könyvesboltban dolgozhatnék. Az élet azonban nem így hozta. Három éve úgy döntöttem, hogy legalább hobbiszinten elkezdek egy blogot vezetni, ahol könyvekről és magamról fogok írni. Így született meg a Falakmögött.

Kittivel is a könyvek kapcsán ismerkedtem meg. Kezdetben csak ajánlókat írtam a Smaragd Kiadó gondozásában megjelent könyvekről, ma már segítek a tartalomgyártásban is, ahol tudok.

A bloggerkedés mellett nagyjából egy időben kezdtem el írni egy regényt. A regény azóta két kötetesre nőtte ki magát és szöveggondozáson esik át jelen pillanatban. Mellette novellákat és verseket írok, amik az írói oldalamon és a blogom is megtalálhatóak.

Az álmainkért mindig érdemes küzdeni, még ha nem is olyan formában valósulnak meg, ahogy elsőnek elképzeltük, de ha teszünk értük, valamit létre fogunk hozni. Lehet, hogy egy még jobb verziót. Nekem, azt hiszem, félig már sikerült is, a másik felét pedig már látom magam előtt.

0 hozzászólás

Szeretnél te is könyvkiadónk szerzői közé tartozni?

Ide kattintva minden információt megtalálsz a könyvkiadás menetéről, valamint a Smaragd Kiadó szolgáltatásairól.

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!

További bejegyzések 

Haffner Orsolya bemutatkozó

“Éppen betöltöttem a nyolcadik évemet, amikor felfedeztem, micsoda kalandot rejt az írás. Naplót kezdtem vezetni. Idővel az események listáját felváltották a gondolatok, és kiderült, hogy egyfajta meditatív elfoglaltságot találtam magamnak. A külföldről kapott, üres határidőnaplók meglódították a fantáziámat. Egyszerű ajándéknak számítottak, mégis inspiráltak.”

bővebben

Beleolvasó: Torma István – Okosak, szépek

“Ibolyka el-elgondolkodott, hogy mi határozza meg a szépséget.
Leginkább arra jutott, hogyha a lelke szép, akkor szépnek látszik ő maga is. De ez nem sikerült mindig. Néha rossz, gonosz gondolatai voltak, ezeket persze soha nem mondta, mutatta ki. Volt benne annyi önbecsülés, hogy ezt más ne tudja róla. Naplójából is kitépte azokat a lapokat…”

bővebben

Beleolvasó: Aurora P. Hill – A halandó istennő

“Sötét mélység tátongott mögötte.
Mintha onnan érkezett volna, hogy majd a semmibe térjen vissza. Magas alakját rejtő vértezetét lágy fény fogta körbe. Hátán lándzsa, az egyik kezében kard.
A sisakjához nyúlt. Bőre csupán egyetlen pillanatra villant fel az acél alatt, ahogy a száját takaró lemez felfedte arca egy kis részletét.
Pengevékony ajkait megvilágította a fény.
Nem mosolygott, nem beszélt. Lényéből olyan határozottság sugárzott, hogy ha a sötétség élő lett volna, azonnal behódol neki.
Léptei felgyorsultak, lendült a kard, és lecsapott …rá.”

bővebben
0

KOSÁR