lukacs-edina-tartalomgyartas

Lukács Edina – tartalomgyártó

lukacs-edina

Lukács Edina

Tartalomgyártó

Mindig bajban vagyok, hogy mit mondjak magamról, hiszen rendszerint én vagyok az, aki felteszi ezt a kérdést. Most viszont akasztják a hóhért szituáció van, nekem pedig mesélnem kell magamról. Lukács Edina vagyok, a Booktime blog bloggere és az Epilógus magazin elindítója. Egyesek szemében piszok fiatal és az időnyerő birtokosa, hogy ennyi mindennel próbálok zsonglőrködni egyszerre.

Rengeteg megkérdezett író mondja azt, hogy a könyvek kiskoruk óta részei az életüknek. Bár író nem vagyok, de az én életemre is teljesen igaz ez. Mesékkel kezdtem, majd szerintem senkit sem ért váratlanul, hogy amikor megtanultam olvasni, beleszerettem a könyvekbe. Végül 2019-ben úgy döntöttem, hogy meg akarom osztani a véleményem a világgal, ezért elindítottam a blogom. Rengeteg mindent tanultam ez alatt az idő alatt, rengeteg barátra és kapcsolatra tettem szert és olyan embereket ismertem meg, akik nélkül nem lennék ugyanaz, aki ma vagyok. Ez pedig igaz a blogomra is. Sok mindent tanultam általa, de leginkább kitartást és alázatot. Büszke vagyok arra, hogy bár már nem annyira nagy mennyiségben, mint korábban, de kitartottam, továbbra is írok és gyártom a tartalmakat.

A Smaragd Kiadót – bátor leszek, hogy ezt mondom –, de ismerem szülőszobája óta. Nagyon meghatározó az életemben a kiadó és leginkább Kitti, aki felfedezett, aki potenciált látott bennem, és akinek hála, négy évvel később is itt vagyok, és a magyar szerzőkről írok. Neki köszönhetően része vagyok a Smaragd családnak is mint tartalomgyártó és blogger. Megtisztelő ez, hiszen így továbbadhatom azt a szeretet, törődést és figyelmet, amit én magam is kaptam. A kiadónak és vele együtt Kittinek pedig meg tudom hálálni a bizalmat.

0 hozzászólás

Szeretnél te is könyvkiadónk szerzői közé tartozni?

Ide kattintva minden információt megtalálsz a könyvkiadás menetéről, valamint a Smaragd Kiadó szolgáltatásairól.

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!

További bejegyzések 

Beleolvasó: Haffner Orsolya – A tükörtó

“Volt már olyan, hogy a pályaudvar munkatársai szendergő felnőttet láttak a váróteremben, de most valami szokatlan dolog történt. Egy kislány aludt a padon. Mégsem ment oda hozzá senki emberfia, hogy megkérdezze, mit keres itt egyes-egyedül.”

bővebben

A tördelés utáni korrektúra fontossága

Van egy olyan lépés a kéziratok szöveggondozásában, ami egyfajta legendaként kering a könyves szakmában, és a szerzők közül is csak kevesen tudják, hogy valójában mit takar. Az elmúlt időszakban nagyon sok szerzővel kerültem kontaktba mind a Smaragd Kiadón keresztül,...

bővebben

Haffner Orsolya bemutatkozó

“Éppen betöltöttem a nyolcadik évemet, amikor felfedeztem, micsoda kalandot rejt az írás. Naplót kezdtem vezetni. Idővel az események listáját felváltották a gondolatok, és kiderült, hogy egyfajta meditatív elfoglaltságot találtam magamnak. A külföldről kapott, üres határidőnaplók meglódították a fantáziámat. Egyszerű ajándéknak számítottak, mégis inspiráltak.”

bővebben
0

KOSÁR