Elena Honoria bemutatkozó

Elena 01 kicsi scaled
„Csak annak valósul meg minden álma, aki mindent megálmodik.”

Én is álmodtam…

Egyszer papírra vetem a gondolataimat. Évekig csak álmodoztam az íróvá válásról. Ha néha napján írtam egy-egy rövid kis történetet, azt is csak a fióknak mutattam meg. Talán féltem a csalódástól, talán nem volt elég önbizalmam ahhoz, hogy kiálljak az olvasók elé, nem tudom. Csak azt tudom, hogy sokáig elérhetetlen volt számomra ez a világ.

Egy nap azonban minden megváltozott.

Egyik novellámat elolvasta egy kedves ismerősöm és onnantól nem volt megállás. Bíztatott, hogy vágjak bele és mutassam meg az alkotásaimat a nagyközönségnek.

Bátorságot adtak a szavai és lelkesedése, így létrehoztam saját írói oldalamat. Szép lassan egyre több alkotásom került fel a világhálóra. Novellák, rövid történetek, versek.

A romantikus zsáner áll hozzám a legközelebb. Íróként ebben a témában találtam meg igazán önmagam. Olvasóként azonban mindenevő vagyok. Szeretem a fordulatos, meglepő, meghökkentő alkotásokat. Íróvá válásomig megszámlálhatatlanul sok könyvet kiolvastam. Úgy érzem mindegyik történet hozzásegített ahhoz, hogy ma én is az írók táborát erősítsem. A könyvek által azzá válhatunk, akivé csak szeretnénk. Távoli tájak, világok nyílnak meg előttünk. Egyszerűen lenyűgöz, hogy a fantázia útján bármit életre tudunk kelteni.

2021. őszén nagy elhatározásra jutottam. Belevágtam első regényem megírásába. Először félve léptem rá erre az ösvényre, de ahogy haladtam előre úgy lettem egyre bátrabb, lelkesebb és határozottabb. Az írás varázslat, minden percét élvezem. Kezdve a történet körvonalazódásától, a karakterek megalkotásán át a nyomdakész példányig. Sőt! A legizgalmasabb és lefelemelőbb pillanat, amikor az olvasói visszajelzések megérkeznek. Fantasztikus érzés más szemszögből is látni az alkotásaimat.

Eddig két történetem jelent meg a Smaragd Kiadó gondozásában. Cukorfalat e-book novellámat, első regényem A Varázslónő követte.

elena honoria2 scaled

Azóta sem tétlenkedem, álmodom tovább, lelkesen és bizakodón. Hamarosan újabb könyvem lát napvilágot. Ősszel pedig egy olyan történetbe kezdek bele, ahol a szereplőket már régi ismerősként köszönthetem. Izgalmas és varázslatos utazás vár rám is és természetesen az olvasóimra is.

Szeretnél te is könyvkiadónk szerzői közé tartozni?

Ide kattintva minden információt megtalálsz a könyvkiadás menetéről, valamint a Smaragd Kiadó szolgáltatásairól.

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!

További bejegyzések 

K. László Szilvia bemutatkozó

“A szavakkal való játék végigkíséri az életemet. Folyamatosan alkotok, mindig dolgozom valamin. Óvodás korom óta írok verseket, kis füzetek őrzik a korai próbálkozásokat. Később meséket, novellákat, hosszabb történeteket is írtam.” – K. László Szilvia

bővebben
0

KOSÁR