konyvkiadas

Haupt-Kutas Mónika: Kaleidoszkóp

3.990 Ft

Kaleidoszkóp
Szerző: Haupt-Kutas Mónika
Oldalszám: 280

11 készleten

Kaleidoszkóp fülszöveg:

Színes, ​élénk, vibráló forgatag. Mint az élet maga. Fordulatokban gazdag, mégis sokszor úgy érezheted, hogy ismerős, mintha már veled is megtörtént volna. Mert vannak az életben olyan pillanatok, események, amelyek szükségszerűen bekövetkeznek, mivel sorsunkhoz tartoznak. De nem mindegy, hogyan végződnek. Az út, amit bejárunk, hozhat váratlan fordulatokat.

Tizenhat történet mesél életről, születésről, halálról, vágyakról és szerelemről. Mindezt teszik úgy, hogy bepillantást nyújtanak közben abba is, hogyan éli meg az emberi elme és lélek, ha olyan helyzetekben találja magát, amire nem számított, ami valamiféle feladatot jelent a számára.

Akár a mérföldkövek, úgy gyűlnek éveink során. „Szépek így, az útszéli fűben ragyogva. Elindulsz, hogy megnézd, mi van rájuk írva. Érhetnek még meglepetések. Csak várd ki a végét!”

Így hát, kedves Olvasó, arra biztatlak, járd végig szereplőinkkel az útjukat, s talán te is kapsz válaszokat a kérdéseidre, de legalábbis egy-egy szórakoztató olvasmányt, amely mosolyt vagy éppen könnyeket csal az arcodra!

konyvkiadas
0

KOSÁR