konyvkiadas
Akció!

Elképzelt terápia és Álomnapló

Original price was: 6.980 Ft.Current price is: 4.490 Ft.

A csomag tartalmazza az Elképzelt terápia című könyvet és az Álomnaplót.

Elképzelt terápia
Szerző: Zsiros-Petróczki Kitti
Oldalszám: 210

Álomnapló
Tervező: Zsiros-Petróczki Kitti
Oldalszám: 160

45 készleten

Elképzelt terápia fülszöveg:

Kevin élete jelentős fordulatot vesz, amikor egyik éjszaka belecsöppen egy terápiás foglalkozásba, ahol a terapeuta az életéről kezdi el faggatni. Ahogy senki más, ő sem gondolja, hogy ez tényleg jelent valamit, vagy hogy egyáltalán foglalkoznia kellene vele, ám a terápiás ülés a következő éjszakákon folytatódik. Így idővel kénytelen elfogadni a helyzetet.
Azonban a terápiás ülések alkalmával olyan kérdésekkel szembesül, amelyekre nem akar válaszolni, vagy nem akar foglalkozni vele. Végül ahelyett, hogy elmenekülne tudattalanja elől, nyomozni kezd. Rövid időn belül érdekes dolgokat talál mind az interneten, mind a könyvekben, és a megszerzett információk birtokában egyre felkészültebben vesz részt az álmában zajló terápián.
Ennek ellenére nem veszi komolyan, hogy az álom során elhangzó információk alapján az életében gyökeres változások állhatnának be, pedig az első pillanattól kezdve más irányt vesz az élete.

Sok embernek okoz gondot, hogy miként is tudna adott élethelyzetéből – amit börtönként él meg – szabadulni. Ritkán fordul elő, hogy a közvetlen környezet megoldást tudjon nyújtani, esetleg legyen olyan személy, aki segítségére lehet. A regény főszereplőjének szerencséje van, hogy megleli segítőjét, aki felnyitja szemét és ezáltal feltárul előtte az a bizonyos „Út”.

„Magadban kételkedhetsz; amit csinálsz, abban nem.” – Jakab Anita

Álomnapló

Az álomnapló segítségével lejegyezhetsz mindent, amire emlékszel az álmaiddal kapcsolatban. Sokszor csak egy érzés, szín, szimbólum marad meg, amelyeket összegyűjtve és tanulmányozva megtalálhatod az összefüggéseket álmaid között. Az álomfejtés kiváló eszköze lesz.

Méreteit tekintve nagyon praktikus. Könnyen elfér az éjjeliszekrényen, vagy annak fiókjában. Kis helyet foglal és nagyon könnyű, szóval utazáskor is magaddal viheted az álomnaplót.

Mivel nem minden éjszaka emlékszünk arra amit álmodtunk, ezért ez a füzet akár 2-3 évig is hű társad lehet az álomfejtésben.

Termék jellemzői:

  • 160 oldal, 80 lap
  • belívek: grafikázott, könnyen írható, 100 g ofszet
  • borító: egyedi grafika, GC1 karton
  • méretek: A/5, 148*210 mm, álló
  • kivitel: spirálozott
konyvkiadas
0

KOSÁR