Fazekas Jázmin bemutatkozó

Fazekas Jázminnak hívnak. Egy céltudatos, 18 éves lány vagyok, az angliai Scarborough College diákja. Mosonmagyaróváron – az osztrák határ mellett – élek szüleimmel és öcsémmel. Ha néhány szóban kellene magam jellemezni, akkor az outgoing, kedves és barátságos jelzők jutnak eszembe. Mindig szeretek a középpontban lenni, igénylem a szociális kapcsolattartás minden formáját, de néha szeretek egyedül is lenni. Igyekszem már most céltudatosan élni, ezért mindent megteszek azért, hogy egy neves külföldi egyetemre sikerüljön felvételt nyernem. Beszélek angolul és németül. Édesapám által a vállalkozói véna bennem is megjelent, ezért szeretnék felépíteni a jövőben egy jól működő vállalkozást vagy a családi vállalkozást külföldre vinni. Hollandia és Olaszország állnak a szívemhez a legközelebb, az olasz mentalitás nagyon magaménak érzem.

Úgy gondolom, hogy manapság az érzéseinkről egyre kevesebb szó esik a rohanó világban. Szeretném megmutatni mindenkinek, hogy az érzéseinket kimutatni egyáltalán nem a gyengeség jele. Erről szól a könyvem. Az egész nagyon gyorsan történt, amolyan elsöprő szerelem volt ez. Nagyon pörgős volt a kapcsolat, sosem unatkoztunk és derült égből villámcsapásként lett vége. Végül még sokáig húztuk a se veled se nélküled részt, de végül Én mondtam ki, hogy legyen vége.

Eleinte csak csalódottságból írtam, a fájdalmat, amit nem tudtam igazán magamnak és másnak se kifejezni így enyhítettem. Általában esténként írtam, akkor éreztem magam igazán egyedül. A könyv hossza azért annyi amennyi, mert gyakorlatilag az elengedés fázisában íródott, ami egy hosszabb folyamat volt. Nem mindig volt könnyű az írás, sokszor átírtam 1-1 verset mire azt tudtam mondani, hogy ez a verzió lesz a végleges. Mellette leveleket is írtam, ezek is sok inspirációt adtak a verseskönyv megírásához. Természetesen a levelek is a fiúnak szóltak, néhányat el is küldtem neki…

Folyamatosan írogatok, de nem feltétlen kiadás céljából. Valójában ez a verseskönyv sem azért készült. Az írás segít nekem megnyugodni, kiadni magamból a jó és rossz érzéseimet. Főként egyébként leveleket írok, de ezek nagyon személyesek, szinte senki sem láthatja őket. A versek rövidek, lényegre törőek, általában 1-1 aktuális érzésről szólnak legyen az düh, bánat vagy éppen öröm.

Az író bemutatkozása saját szavaival (változatlan formában).

Szeretnél te is könyvkiadónk szerzői közé tartozni?

Ide kattintva minden információt megtalálsz a könyvkiadás menetéről, valamint a Smaragd Kiadó szolgáltatásairól.

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!

További bejegyzések 

Haffner Orsolya bemutatkozó

“Éppen betöltöttem a nyolcadik évemet, amikor felfedeztem, micsoda kalandot rejt az írás. Naplót kezdtem vezetni. Idővel az események listáját felváltották a gondolatok, és kiderült, hogy egyfajta meditatív elfoglaltságot találtam magamnak. A külföldről kapott, üres határidőnaplók meglódították a fantáziámat. Egyszerű ajándéknak számítottak, mégis inspiráltak.”

bővebben

Beleolvasó: Torma István – Okosak, szépek

“Ibolyka el-elgondolkodott, hogy mi határozza meg a szépséget.
Leginkább arra jutott, hogyha a lelke szép, akkor szépnek látszik ő maga is. De ez nem sikerült mindig. Néha rossz, gonosz gondolatai voltak, ezeket persze soha nem mondta, mutatta ki. Volt benne annyi önbecsülés, hogy ezt más ne tudja róla. Naplójából is kitépte azokat a lapokat…”

bővebben

Beleolvasó: Aurora P. Hill – A halandó istennő

“Sötét mélység tátongott mögötte.
Mintha onnan érkezett volna, hogy majd a semmibe térjen vissza. Magas alakját rejtő vértezetét lágy fény fogta körbe. Hátán lándzsa, az egyik kezében kard.
A sisakjához nyúlt. Bőre csupán egyetlen pillanatra villant fel az acél alatt, ahogy a száját takaró lemez felfedte arca egy kis részletét.
Pengevékony ajkait megvilágította a fény.
Nem mosolygott, nem beszélt. Lényéből olyan határozottság sugárzott, hogy ha a sötétség élő lett volna, azonnal behódol neki.
Léptei felgyorsultak, lendült a kard, és lecsapott …rá.”

bővebben
0

KOSÁR