zara-zhavon

Zara Zhavon bemutatkozó

zara-zhavon

Nincs érzékem a művészetekhez, de mindig csodáltam azokat, akik ilyen eszközökkel tudják kifejezni önmagukat, érzéseiket. A sportokat választottam hivatásamul, a hobbim lett a munkám, az új megismerésére a motivációm.

Az olvasás élményét édesanyám adta a kezembe, miután az iskolai kötelező olvasmányok teljesen elvették a kedvem a betűk megfejtésétől. Karl May képzeletében megfogant történetek lenyűgöztek, olyan helyekre vittek, ahol sokkal inkább éreztem magam otthon, mint a valóságban. Miután Winnetouékkal már minden kalandot megéltem, felkutattam mindent, ami indián regény, vagy ezekről a népekről szólt. Az olvasás vágya véget is ért, mikor nem leltem újabbakat.

Évekkel később egy, az életemet jelentősen befolyásoló személy adta kezembe Vavyan Fable egyik fantasy regényét. Magával ragadt a történet, benne éltem, velük vívtam meg a csatáikat. Innentől nem tudtam már kifogyni a könyvekből, végleg elköteleztem magam az olvasás adta korlátlan idő-tér utazásai mellett, jöhetett ezután bármilyen témájú regény.  A könyvek, és a bennük rejlő kalandok elkísértek valós utazásaimon, inspiráltak, hajtottak, hogy a saját életemet is megtöltsem izgalommal.

Sose terveztem írni, írónak lenni. Egyik utazásom alkalmával meguntam, minden egyes ismerősömnek levelet írni, arról hogy mi történt velem az elmúlt pár napban, így gondolataimat addig faragtam, csiszoltam, míg mindenki számára elküldhetővé váltak. Nem várt sikere lett, és kérték az újabb és újabb beszámolókat, én pedig egyre több embert vettem fel a listára, a jóleső bókok begyűjtése végett. Innentől kezdve kerestem minden apró történést, amit a szavakkal játszva megfogalmazhattam, és másokkal megoszthattam. Ez lett az én művészetem.

Az író bemutatkozása saját szavaival (változatlan formában).

Szeretnél te is könyvkiadónk szerzői közé tartozni?

Ide kattintva minden információt megtalálsz a könyvkiadás menetéről, valamint a Smaragd Kiadó szolgáltatásairól.

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!

További bejegyzések 

Haffner Orsolya bemutatkozó

“Éppen betöltöttem a nyolcadik évemet, amikor felfedeztem, micsoda kalandot rejt az írás. Naplót kezdtem vezetni. Idővel az események listáját felváltották a gondolatok, és kiderült, hogy egyfajta meditatív elfoglaltságot találtam magamnak. A külföldről kapott, üres határidőnaplók meglódították a fantáziámat. Egyszerű ajándéknak számítottak, mégis inspiráltak.”

bővebben

Beleolvasó: Torma István – Okosak, szépek

“Ibolyka el-elgondolkodott, hogy mi határozza meg a szépséget.
Leginkább arra jutott, hogyha a lelke szép, akkor szépnek látszik ő maga is. De ez nem sikerült mindig. Néha rossz, gonosz gondolatai voltak, ezeket persze soha nem mondta, mutatta ki. Volt benne annyi önbecsülés, hogy ezt más ne tudja róla. Naplójából is kitépte azokat a lapokat…”

bővebben

Beleolvasó: Aurora P. Hill – A halandó istennő

“Sötét mélység tátongott mögötte.
Mintha onnan érkezett volna, hogy majd a semmibe térjen vissza. Magas alakját rejtő vértezetét lágy fény fogta körbe. Hátán lándzsa, az egyik kezében kard.
A sisakjához nyúlt. Bőre csupán egyetlen pillanatra villant fel az acél alatt, ahogy a száját takaró lemez felfedte arca egy kis részletét.
Pengevékony ajkait megvilágította a fény.
Nem mosolygott, nem beszélt. Lényéből olyan határozottság sugárzott, hogy ha a sötétség élő lett volna, azonnal behódol neki.
Léptei felgyorsultak, lendült a kard, és lecsapott …rá.”

bővebben
0

KOSÁR