fbpx
Akció!

Zsiros-Petróczki Kitti: Elképzelt terápia

3990 Ft 3591 Ft

Elképzelt terápia
Szerző: Zsiros-Petróczki Kitti
Oldalszám: 210

Ajándék könyvjelzővel! 🎁

Különleges karácsonyi akciónk keretén belül az alábbi kedvezményekkel választhatsz az akcióban megjelölt könyvek közül. 🎄

❄️1 db könyv 10% kedvezménnyel
❄️2 db könyv 20% kedvezménnyel
❄️3 db könyv 30% kedvezménnyel

Minden 3 db könyvet rendelő vásárlóknak teszünk a csomagba egy 3 db-os könyvjelző válogatást.
És még mindig nincs vége! Rendelj bármit a webshopból december 1. és december 22. között és megajándékozunk egy meglepetés könyvvel.

43 készleten

Elképzelt terápia fülszöveg:

Kevin élete jelentős fordulatot vesz, amikor egyik éjszaka belecsöppen egy terápiás foglalkozásba, ahol a terapeuta az életéről kezdi el faggatni. Ahogy senki más, ő sem gondolja, hogy ez tényleg jelent valamit, vagy hogy egyáltalán foglalkoznia kellene vele, ám a terápiás ülés a következő éjszakákon folytatódik. Így idővel kénytelen elfogadni a helyzetet.
Azonban a terápiás ülések alkalmával olyan kérdésekkel szembesül, amelyekre nem akar válaszolni, vagy nem akar foglalkozni vele. Végül ahelyett, hogy elmenekülne tudattalanja elől, nyomozni kezd. Rövid időn belül érdekes dolgokat talál mind az interneten, mind a könyvekben, és a megszerzett információk birtokában egyre felkészültebben vesz részt az álmában zajló terápián.
Ennek ellenére nem veszi komolyan, hogy az álom során elhangzó információk alapján az életében gyökeres változások állhatnának be, pedig az első pillanattól kezdve más irányt vesz az élete.

Sok embernek okoz gondot, hogy miként is tudna adott élethelyzetéből – amit börtönként él meg – szabadulni. Ritkán fordul elő, hogy a közvetlen környezet megoldást tudjon nyújtani, esetleg legyen olyan személy, aki segítségére lehet. A regény főszereplőjének szerencséje van, hogy megleli segítőjét, aki felnyitja szemét és ezáltal feltárul előtte az a bizonyos „Út”.

„Magadban kételkedhetsz; amit csinálsz, abban nem.” – Jakab Anita

konyvkiadas
0

KOSÁR