konyvkiadas

Bálint Mariann: Rossz/csont

4.490 Ft

Rossz/csont
Szerző: Bálint Mariann
Oldalszám: 204

295 készleten (utánrendelhető)

Rossz/csont fülszöveg:

„Kút és kiút között csak az a kis ’i’ betű ficereg, mint egy miniatűr gyertya. Alig látszik, de ott van. Ha felé fordulunk, az a pici fény átírja az egész történet irányát.”

Bálint Mariann tizenöt évesen kapta a sokkoló diagnózist, hogy daganatot találtak a bal szeméremcsontjában.

Kórházi látogatások, hosszadalmas kezelések, folyamatos fájdalom kísérte őt éveken keresztül, végül a csont műtéti eltávolítása volt az egyetlen – életmentő – megoldás.

Semmi nem változott. A fájdalom ugyanúgy az élete része maradt, a seb pedig nem akart begyógyulni.

Mariann kitartóan kereste a kiutat ebből az állapotból, mígnem megértette, hogy az Ok sokkal mélyebben gyökerezik, mint amit a racionális, mindennapi elme szintjén befolyásolni tud. Elindult egy olyan úton, ami csakis az övé volt. Az ösvényen haladva – mely a zen buddhizmus felé vezette – ráláthatott arra, hogyan teremti újra helyzetét pillanatról pillanatra. Elérte azt a Forrást, amiből kiindulva egy elfogadhatóbb, EGÉSZ-ségesebb állapotot alkotott.

Ez a könyv nem egy gyógyulási tanácsadó. Mariann csodás gondolatokkal és okfejtéssel tölti meg a lapokat. Az eddig átélteket elmesélve ad egyfajta útmutatót a kezünkbe, aminek segítségével talán ráláthatunk saját szenvedésünk gyökerére is.

konyvkiadas
0

KOSÁR