Mit üzennek a számok 2022-re

Hajdú Kata numerológus, családállító, Bach-virágterapeuta és önismereti tanácsadó cikke számmisztikai szempontból mutatja meg, mi várható 2022-ben. A numerológia a számokkal foglalkozó ezoterikus rendszer, melynek története egészen az ókorig nyúlik vissza. A számok hatással vannak egymásra: erősítik, kiegyenlítik, és gyengítik egymás hatását.

IMG 20220119 193621

Mit üzennek a számok 2022-re

Az jelent meg bennem, mi lenne, ha most valami szuperképesség birtokában lennék és visszamennék az időben. Vajon milyen előrejelzéseket, jóslatokat találnék a múltban? Találkoznék-e sámánnal, mágussal, boszorkánnyal, jövendőmondóval? Ugyan mit mondanának 2022-re?

Lehetséges, hogy ott állnának széttárt karokkal, hogy bármi megtörténhet?

A számok rezgések és valamilyen minőséget képviselnek. Megéléseket közvetítenek. Ez egyéni. Viszont, így vagy úgy, de hatással vannak az életünkre.

Én erről szeretnék írni néhány gondolatot.

Kódolva van ez a minden is megtörténhet. Mire lehet akkor felkészülni? Mi a tanulandó lecke, kihívás ebben az évben?

Tudunk-e érzésből, megérzésből, lélekből haladni? Vagy erős „akaromból” éljük a mindennapjainkat? Mert, hogy döntenünk kell(ene). És a döntéseinkért pedig vállalni a felelősséget. Dönteni lehet észből és szívből. Eldönteni azt, hogy mikor miből, már eleve okozhat bennünk egy belső konfliktust.

Az a rossz hírem van, hogy nincs rá recept. Egyéni. Azt is gondolom, hogy képesek vagyunk eljutni odáig, hogy megérezzük vagy tudjuk, hogy éppen akkor mi az igaz és mi a helyes.

17 scaled

Döntés. Lehetséges, hogy a nem döntés is döntés? Lehetnek-e a nem döntéseinknek is következményei? És, ha igen, azt is felvállaljuk-e?

Változtatni annyi, hogy befejezzük azt, amit vagy, ahogy eddig csináltunk. Mi emberek a biztonságra törekszünk. A komfortzónánkat elhagyni félelmetes. Lehetséges-e, hogy gyakorta pediglen a megoldások a komfortzónánkon kívül esnek? No, erre (is) tanít bennünket ez az év.

Lehet-e kőbe vésve minden is? Mert akkor mondhatjuk azt, hogy ezek vannak. Ha „ezek vannak”, akkor alárendelődünk? Alárendelődünk a sorsnak, életnek, anyukánknak, apukánknak, házastársunknak, főnökünknek, kiskutyánknak, kismacskánknak és még sorolhatnánk?

Tudjuk-e vállalni a felelősséget a gondolatainkért, kimondott szavainkért, érzelmeinkért, cselekedeteinkért és azokért, amiket elmulasztunk megtenni?

Ezekkel szembesülünk mostanság.

Mindannyian egy harmonikus életre vágyunk. Harmónia egyenlő rend. Hol kell legelőször rendet tennünk? Bentről kifelé vagy kintről befelé? Hogyan lesz rend körülöttünk, ha bennünk zűrzavar van? Önmagunkban lenne jó rendeződnünk. Amint ez kialakul bennünk, meg fog mutatkozni az életünkben is. Ezek is szépen benne vannak ennek az évnek az energetikájában.

Lehet otthont szépíteni, meleg családi fészket teremteni. Jöhet az életünkben a pont megfelelő partner. Kiváló időszak a házasságkötésre. A szépség is éreztetheti hatását.

Történhetnek megmagyarázhatatlan, furcsa dolgok velünk, amelyek túlmutatnak a racionalitáson. Akik megpróbálják ezeket a történéseket ellenőrzés alatt tartani, azoknak nem garantált a nagy boldogság. Ebben az évben bőven tanulhatjuk a spontaneitást. Merev gondolkodási sémáinkat időszerű lesz elengednünk. A történésekre ráfeszülnünk abszolút felesleges lesz. Mondhatni hiábavaló, totális energia pocsékolás.

lehetséges

Mennyire félünk kockáztatni? Van, hogy ebben rejlik a megoldás és akkor tegyünk fel mindent egy lapra. Könnyen lehet, hogy az elénk tárulkozó lehetőségek csak igen rövid ideig állnak fenn. A lazaság és a könnyedség is legyen jelen az életünkben.

Kívánok helyes válaszúti döntéseket, könnyed felvállalásokat, tudatos felelősségvállalásokat, harmóniát és spontánságot a 2022-es évre mindenkinek szeretettel!

Köszönjük ezt az érdekes írást Hajdú Katának. Szakértőnk további bejegyzéseit IDE KATTINTVA eléritek.

További bejegyzések 

Beleolvasó: Varázslatos Mesketék 1. MeseErdő

30 díjnyertes mese és 6 csodaszép vers, 36 profi illusztráció és 40 gyönyörű gyerekrajz várja a leendő könyvtulajdonosokat ebben a kemény borítós, 144 oldalas, A4-es méretű, cérnafűzött kötetben. Szerzők:Bakó Judit, Balogh Edit, Besnyei Júlia, Bodnár Gyöngyi, Bubenkó...

bővebben

Beleolvasó: Simon Rita – Holló szerelme

A zöldszínű, lepketestű tündérlányok fürdéshez készülődtek, miután álmosan kikeltek mohaágyukból. Egyikük, Pille - talán mind közül a legszebb -, mozgást vett észre a túlsó parton. Kiterjesztette világító szárnyait, a magasba emelkedett, úgy próbált a fák mögé lesni....

bővebben

Beleolvasó: Bálint Mariann – Rossz/csont

Bevezetés Hiába vágnak ki belőlünk egy darabot, ami addig fájt. Amikor eltávolítanak egy „beteg” részt anélkül, hogy a testrésznek megfelelő tudati terület át lenne fényesítve, az addig testi tünetként, betegségként megnyilvánuló feladat egy nyisszantással a meg nem...

bővebben
0

KOSÁR