Béleczki-Bóbán Éva bemutatkozó

40 scaled
Harminchárom éves, három diplomás asszony vagyok és nem másod sorban anya, feleség és nő. Zentán születtem a régi Jugoszláviába, olyan országba ami ma már nem létezik (ez annyira tipikus). Autoimmun és cukorbeteg. Hangsúlyozom, nem fogyatékos csak nehezített a beszédem. Hogy ne legyen egyszerű a dolgom a betegségem és az élet adta szituációk hozadéka a nehezített mozgás. Állandóan ülni, csoda, hogy nem bolondultam meg. Mondjuk ebben nem mindig vagyok biztos és a családtagjaim sem. Lehet ez a lököttség kellett, hogy túl éljem. Betegségemről és az élet adta feladatok, akadályok megéléséről, az anyaságról és annak buktatóiról fogok írni. Erőt szeretnék adni a hozzám hasonló fiataloknak (fiatal? én annak érzem magam).
2017 novemberében kezdtem el írni egy blog formájában az Én és a bal oldalam címmel, ami végig kísérte a betegségem, a terhességem, gyakorlatilag a mindennapjaim pozitív és negatív pillanatait. Három éve szedtem össze a bátorságom és neki kezdtem ennek a könyvnek a megírásának. Szerettem volna (szeretném) bebizonyítani a sorstársaimnak, hogy csodák márpedig vannak, joggal reménykedünk.
60 scaled
Az írónő bemutatkozása saját szavaival (változatlan formában).

Szeretnél te is könyvkiadónk szerzői közé tartozni?

Ide kattintva minden információt megtalálsz a könyvkiadás menetéről, valamint a Smaragd Kiadó szolgáltatásairól.

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!

További bejegyzések 

Milyen okokból utasítunk el egy kéziratot?

A Smaragd Kiadónál minden kéziratot a legnagyobb gondossággal és a titoktartás tényével kezelünk, amíg az a birtokunkban van. A szerző ránk bízza a történetet, mi pedig az elolvasása után egy lektori jelentésben összegezzük a megfigyeléseinket. Fontosnak tartjuk...

bővebben

Beleolvasó: Varga Barnabás – Duális világ

“Az elmúlt hónap, de különösen az utolsó hét őrült tempója kikészítette Adrianót, de ha mélypontra jutott, mindig biztatta magát: a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Vagy ahogy a polgármesterjelölt, Marcos Moreira mondja: csak az ezer százalékot kell belerakni. Kevesebbet időpocsékolás.”

bővebben
0

KOSÁR