tica-a-katica

Beleolvasó: K. László Szilva – Tica, a katica és más mesék

tici-a-katica-és-más-mesék
K. László Szilva: Tica, a katica és más mesék
ISBN: 978-615-6297-56-3
Megjelenés éve: 2024
Szerkesztés: Róbert Katalin
Korrektúra: Preiml-Hegyi Hajnalka
Tördelés: Hantos Eszter Katalin
Borítótervezés: Gyólai Gabriella
tica_a_katica_5
Tica_a_katica_6
Tica_a_katica_8
Tica_a_katica14
Tica_a_katica_7
Tica_a_katica13
Tica_a_katica15

Kedves, rövid mesék, humoros versek Rovartelek apró lakóiról. A vidám történetek jókedvre hangolnak, derűs pillanatokat szereznek, emellett megmutatják a barátság erejét, az egymásnak segítés fontosságát.

A rövid, akár esti mesének is alkalmas történeteket szívesen hallgatják az egészen kicsi gyerekek is, a kisiskolásoknak pedig sikerélményt jelent a könnyen olvasható szöveg. A kötetet Gyólai Gabriella gyönyörű rajzai díszítik.

Vajon hová tűnt Tica, a katica hetedik pöttye? Megtanul-e hegedülni Tücsök Tóni? Hol lakik Brúnó, a bodobács? Ezekre a kérdésekre is megtalálja a választ az, aki belelapoz a mesekönyvbe.

Ismerkedj meg velük, kalandozz te is Rovartelek kedves lakóival!

Fülszöveg

További bejegyzések 

Beleolvasó: Császi Zsüliet – A szabadság kulcsa

“Mintha az a rendőrségi szalag egy belső határvonal is lenne. Szigorú kerítés a sérült szívek körül. Fal a lélekmezsgyén, amit a védekező tudatalattink – ha nem érzi magát biztonságban – azonnal maga köré húz. Komfortzónát épít ki, melynek határait áthatolhatatlannak hisszük. Idegeneknek belépni tilos! felirattal. Holott csak egy műanyag valami, amit még egy kora őszi szél is megtépáz, pedig még csak szét sem kell tépni, el sem kell vágni, elég csak egész egyszerűen átbújni alatta.”

bővebben

Milyen okokból utasítunk el egy kéziratot?

A Smaragd Kiadónál minden kéziratot a legnagyobb gondossággal és a titoktartás tényével kezelünk, amíg az a birtokunkban van. A szerző ránk bízza a történetet, mi pedig az elolvasása után egy lektori jelentésben összegezzük a megfigyeléseinket. Fontosnak tartjuk...

bővebben
0

KOSÁR