varazslatos-mesketek-1-meseerdo

Beleolvasó: Varázslatos Mesketék 1. MeseErdő

varazslatos-mesketek-1-meseerdo
Varázslatos Mesketék 1. MeseErdő
ISBN: 978-615-6297-54-9
Megjelenés éve: 2023
Szerkesztés és korrektúra: Preiml-Hegyi Hajnalka
Tördelés: Zsiros-Peztóczki Kitti
Borítótervezés: Gergály Gábor

30 díjnyertes mese és 6 csodaszép vers, 36 profi illusztráció és 40 gyönyörű gyerekrajz várja a leendő könyvtulajdonosokat ebben a kemény borítós, 144 oldalas, A4-es méretű, cérnafűzött kötetben.

Szerzők:
Bakó Judit, Balogh Edit, Besnyei Júlia, Bodnár Gyöngyi, Bubenkó Andrea, Budai Márta, Czeglédi Csilla, Demeter Monika, Dobolyi János, Dr. Schéder Veronika, Égi Edina, Erdős Sándor, Fancsali Zsuzsanna, Fodor Gyöngyi, Fodor-Nemes Erzsébet, Földi Kinga, Fürjes Zsuzsa, Gani Zsuzsanna, Gárdián Rita, Gergics Ágnes, Havasvölgyi Csilla, Hidasi-Nagy Mária, Károly Csaba, Kazai Ágnes, Kovács-Buna Tímea, Kusztorné Varga Edit, Ledniczky Miklós Jánosné, Sághegyi Diána, Sarkadi Emília, Soós Gyöngyi, Szabari Erika, Tóth Marianna, Venczel Tímea, Vidéki Éva, Wessetzky Dániel, Zs. Maca

Illusztrációk:
Abonyi-Patak Hajnalka, Balogh Bettina, Csehné-Gyémánt Fanni, Czenki Vivien, Dobos Katalin, Dósa Judit, Erdelyi Tünde Tamara, Fancsali Zsuzannai, Fehér-Kiss Bernadett, Horváth-Szécsi Kinga, K. Molnár Szandra, Koczánné Tóth Melinda, Kránitz Orsolya, Lipták Zsófi, Madarász Lilla, Nagy Nikolett, Nagy-Hernádi Janka, Nyisalovits Anita, Paray Dorina, Pernyész Dóra, Pócsikné Zámbó Krisztina, Podhorszky-Nagy Orsolya, Renczes Írisz, Rendes Mariann, Sághegyi Diána, Sinka Ivett, Sutáné Sápi Barbara, Svajer Sára, Szebenyi-Ujj Nóri, Szegedi Ágnes Zsuzsanna, Szentirmai Anna, Tardi Dóra (doartress), Tóth Enikő, Tóth Eszter Flóra, Werling Ildikó, Zalai Margó

varazslatos-mesketek-1-meseerdo-meskete1
varazslatos-mesketek-1-meseerdo-meskete
varazslatos-mesketek-1-meseerdo-meskete2

A Meseerdő a Meskete.hu meseíróinak és illusztrátorainak közös kiadványa, amely 36 csodálatos mesét és verset tartalmaz. Az írásokat egy szakmai zsűri és a meseportál olvasói közösen választották ki, az illusztrációk pedig amatőr és profi művészek keze nyomán születtek.

A mesékben olvashatunk Mackóról és az árnyékáról, a kis rókáról, aki eltévedt a hóesésben, a tolvaj Pocokról, a csacsi legkedvesebb virágáról, tündérekről, állatokról, barátságról, szeretetről, és arról is, hogy mit mesél az öreg tölgy a kis csemetének.

Az írások között a fokozott törődést igénylő gyermekek is találnak maguknak olvasnivalót. Ezekből a mesékből kiderül, mit kap egy különleges étrenden lévő kislány a Mikulástól, mit érezhet az, akinek nehezebben megy az olvasás, vagy mi történik a félős kis csigával, akinek mindent újra és újra el kell magyarázni.

A könyv elsősorban óvodás és kisiskolás korosztály számára ajánlott, valamint természetesen mindenkinek, akik szeretnek elmerülni a mesék csodás világában.

Gutási Gábor,
a Meskete.hu alapítója

Fülszöveg

További bejegyzések 

Beleolvasó: Császi Zsüliet – A szabadság kulcsa

“Mintha az a rendőrségi szalag egy belső határvonal is lenne. Szigorú kerítés a sérült szívek körül. Fal a lélekmezsgyén, amit a védekező tudatalattink – ha nem érzi magát biztonságban – azonnal maga köré húz. Komfortzónát épít ki, melynek határait áthatolhatatlannak hisszük. Idegeneknek belépni tilos! felirattal. Holott csak egy műanyag valami, amit még egy kora őszi szél is megtépáz, pedig még csak szét sem kell tépni, el sem kell vágni, elég csak egész egyszerűen átbújni alatta.”

bővebben

Milyen okokból utasítunk el egy kéziratot?

A Smaragd Kiadónál minden kéziratot a legnagyobb gondossággal és a titoktartás tényével kezelünk, amíg az a birtokunkban van. A szerző ránk bízza a történetet, mi pedig az elolvasása után egy lektori jelentésben összegezzük a megfigyeléseinket. Fontosnak tartjuk...

bővebben
0

KOSÁR