fbpx
Akció!

Marosi Nikolett: Szakadék

2590 Ft 2331 Ft

Ebben a könyvben a ma embere végre tükörbe nézhet, s gyakran meg is látja magát benne, de valljuk be őszintén, ezt nem szívesen ismerjük el.
Oldalszám: 136
Szerző: Marosi Nikolett
Magánkiadás

Különleges karácsonyi akciónk keretén belül az alábbi kedvezményekkel választhatsz az akcióban megjelölt könyvek közül. 🎄

❄️1 db könyv 10% kedvezménnyel
❄️2 db könyv 20% kedvezménnyel
❄️3 db könyv 30% kedvezménnyel

Minden 3 db könyvet rendelő vásárlóknak teszünk a csomagba egy 3 db-os könyvjelző válogatást.
És még mindig nincs vége! Rendelj bármit a webshopból december 1. és december 22. között és megajándékozunk egy meglepetés könyvvel.

38 készleten

Marosi Nikolett - Szakadék

„Bevallom, kicsit féltem, hogy nekem kell véleményt mondanom, ajánlást írnom a könyvről, hiszen nehéz elfogultság nélkül úgy, hogy a mindennapjainkat együtt töltjük Nikivel. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a Szakadék a szemem előtt született meg. Naponta belekóstolhattam egy-egy versbe, írásba, bár volt, ami még előttem is titok maradt. Talán nem is értettem mindennel egyet és mások is lesznek így, de nem is kell…
Ebben a könyvben a ma embere végre tükörbe nézhet, s gyakran meg is látja magát benne, de valljuk be őszintén, ezt nem szívesen ismerjük el.
Bátran ajánlom az írásokat azoknak, akik szeretnek elmélkedni az élet nagy dolgain, szeretik a szép, mélyreható verseket, akik mernek és tudnak önállóan dönteni, és azoknak is, akik ezt még csak most tanulják…”

Kiss Zoltán
Dalszerző

konyvkiadas
0

KOSÁR