Akció!

Könyvjelző ásványokkal

990 Ft

Egyedi, kézzel készült könyvjelző ásványokkal. A könyvjelzőinket ásványok felhasználásával készítjük. Mivel minden darab egyedi, így a képek csak illusztrációk és a változás jogát fenntartjuk! Véasztható ásványok: lápisz lazuli, hegyikristály, rózsakvarc, ametiszt.

Ametiszt hatásai:

Tisztitó és védelmező kő! Erős tisztitó és gyógyító képességei vannak. Fokozza a spirituális tudatot. Működésbe hozza a megérzést és hangsúlyozza a médiumi képességeket. Átalakítja a hozzánk érkező negatív energiákat, így tisztítja az aurát. Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot ad. Serkenti az anyagcserét és a hormonképződést. Elűzi a haragot, a dühöt, a félelmet és az aggódást. Régen amulettként használták.

Hegyikristály hatásai:

Gyógyító kő! Fokozza az összes kristály hatását. A létezés minden szintjén kifejti erejét. Tisztít és erőt ad, harmonizálja az egész lényed testileg, lelkileg, szellemileg és mentálisan is. Fokozza a képességeket és ráhangol a spirituális céljainkra. Hatására csökken a stressz, a pánik és a depresszió. Nyugtat és kiegyensúlyozottá tesz. Bármilyen fájdalmat csillapít.

Lápisz lazuli

Önkifejezés köve! Egyensúlyba hozza a torokcsakrát, megkönnyíti érzelmeink és érzéseink kimondását. Felfedi a belső igazságot, növeli az öntudatot, valamint lehetővé teszi a kompromisszumok és akadályok nélküli önkifejezést. Őszinteséget, hitet és higgadtságot hoz. Oldja a stresszt és a depressziót. Erős nyugtató hatása biztonságérzetet ad. Kiváló segítséget nyújt az érzelmi kötődés és mentális szenvedés feloldásában. Oldja a mártírságot és erős védelmező hatással bír.

Rózsakvarc

A 12 mesterkristály egyike.  A női gyengédséget, szerelmet és kötődést szimbolizálja. Nyugtató hatású. Támogatja a kommunikációt és az emberekhez való kapcsolódást, a nyugtató és pihentető alvást, megkönnyíti a felébredést. Ügy tartják, elűzi a rossz álmokat. Erősíti a szivet és segít a feltétel nélküli szeretet elsajátításában.

konyvkiadas
0

KOSÁR