konyvkiadas
Akció!

Aurora P. Hill: A halandó istennő

Original price was: 4.990 Ft.Current price is: 3.990 Ft.

A halandó istennő 
Szerző: Aurora P. Hill

⭐️Minden előrendelő megkapja ajándékba az Aslios könyve című limitált, kereskedelmi forgalomban nem elérhető kiegészítő kötetet!
⭐️Minden előrendelőnek ajándék könyvjelzőt teszünk a csomagba!
⭐️ Az előrendelők között kisorsoljuk Zsiros-Petróczki Kitti fetményét, amelyet a könyv ihletett!

Megjelenés és szállítás kezdete 2024.07.17.

A halandó istennő fülszöveg:

Gabriela Duuar föld alatti börtönében raboskodik, ahol szenvedés és halál veszi körül. Kilátástalan helyzetében önmagát ostorozza vándorlelkei elvesztése miatt, és bár igyekszik tartani magát, az egyre kegyetlenebb bánásmód sokszor térdre kényszeríti.

Tuga és Morell meg akarják fejteni a lány különleges képességeinek titkát, ezért nem riadnak vissza sem kínzástól, sem erőszaktól. Gabriela egy váratlan lehetőséget kihasználva megszökik fogvatartóitól, és mindent elkövet, hogy maga mögött hagyhassa Aser Mort.

Egyvalamire azonban nem számít. Olyan összeesküvésre derít fényt, ami átírja tervét a hazajutásról.

Serbenia eközben pengeélen táncol. Frena feláldozza magát a csillag biztonságáért, ám emiatt saját halhatatlansága is veszélybe kerül. Az ellenség seregei gyülekeznek, csak a jelre várnak, hogy leigázzák Serbeniát, és vele az egész csillaguniverzumot.

Ifjú uralkodóként kétséges, hogy Aslios meg tudja védeni népét a pusztulástól. Egyedül végtelen ereje az, amire számíthat, azonban mind őt, mind társait gúzsba köti egy szigorú fogadalom.

Vajon a halál vagy a reményteli jövő vár a csillagra?

Az ösvény ezúttal ködbe vész...

Aslios könyve fülszöveg:

A Serbeniai Krónikákban megismert Aslios határozottsága és őszintesége miatt sok olvasó szívébe belopta magát. Megbízható útitárssá, csillagának nemes királyává és erős harcossá fejlődött a Gabrielával közös kalandok során.

De vajon mennyire ismerjük őt valójában?

Ebben a rövid könyvecskében azokra a kérdésekre találhatjuk meg a válaszokat, amik felmerültek bennünk a sorozat olvasása közben.

Tanúi lehetünk annak, miképp válik Aslios az egyik hatalmas természeti erő őrzőjévé, és hogyan szegődik társául Hanalin. Olvashatunk az őt ért veszteségekről, jogainak semmibe vételéről, életének fontos mérföldköveiről, ahogy arról is, hogyan vetette őt a sors Gabriela útjába.

A történet azoknak az olvasóknak szól, akik már ismerik a Serbeniai Krónikák világát.

konyvkiadas
0

KOSÁR