fbpx

Tánczos Lívia bemutatkozó

Rólam

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, író, önismereti tréner és előadó vagyok, valamint a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója.

1996-ban ismerkedtem meg a pozitívgondolkodás erejével, amikor egy hálózati marketing szemináriumon olyan emberekkel találkoztam, amilyen emberré én is válni szerettem volna. Olyan elvekkel ismerkedtem meg, amelyeket az iskolákban kellene tanítani ingyen, hogy a felnövekvő generáció már ennek a tudásnak a birtokában legyen, amikor kilépnek a nagybetűs életbe. Már akkor eldöntöttem, hogy én ezeket a siker elveket mindenkinek meg akarom mutatni, hogy az emberek észrevegyék, hogy van más élet, lehet más szemszögből is látni a dolgokat. El akartam mondani mindenkinek, hogy mekkora ereje van annak, ha 100% felelősséget vállalnak az életükért, ha panaszkodás helyett a jó dolgokra koncentrálnak, ha megtalálják az életcéljukat és végre mindennap a hobbijuknak élhetnek.

Az elmúlt években több száz könyvet kiolvastam, hanganyagot meghallgattam és tréningen, szemináriumon részt vettem, mert lázasan kutattam azokat a siker elveket, amelyek az egyszerű, hétköznapi emberek életét képesek megváltoztatni, jó irányba terelni és átütő hatással tud lenni. Kerestem és fürkésztem azokat a biztos módszereket, amelyekkel hatékonyan tudok segíteni a hozzám fordulókhoz, hogy elérjék a céljaikat.

Tudásom és tapasztalatom elsősorban azoknak az embereknek hasznos, akik akarnak változtatni, akik belátják, hogy nem jó úton járnak, akik akarnak fejlődni. Olyan egyszerű és megvalósítható eszközöket és módszereket adok az ügyfeleim kezébe, amelyeket kipróbáltam, és amelyekkel elkezdhetik más szemszögből látni önmagukat és a körülöttük történő eseményeket, hogy aztán a kezükbe tudják venni az életük irányítását, ne pedig sodródjanak a végtelen óceán hullámain tehetetlenül nézve, hogyan hullik darabokra a kirakat életük.

Jelen

Most egy általános iskolában dolgozom, mert egy régi gyermekkori álmomat szerettem volna megvalósítani ezzel, és úgy gondoltam, ha már az egyik célom az, hogy iskolában tanítsák ezeket a sikerelveket, akkor ismerkedjünk meg belülről a valódi iskolai élettel. Nagyon sok diákot és pedagógust megismertem, és szörnyű látni azokat a különböző élethelyzeteket, amelyek tönkre tudják tenni a gyermekek és a felnőttek életét.

Ezen tevékenységek mellett mindennap tettem (és teszek a mai napig is) egy pici lépést a céljaim felé. Tanultam, fejlődtem, változtam és kidolgoztam a SikerÚtja-rendszert család, gyerekek és munka mellett. A SikerÚtja-rendszer erről szól, hogyan tudod napról napra aprólékosan, pici lépésekkel újra felépíteni az önbecsülésedet, az önbizalmadat és megvalósítani az álmaidat.

Célok

Életcélom, hogy tudásommal és tapasztalatommal megmutassak egy már bizonyítottan működő önismereti utat, valamint segítsek Neked önmagadra találni, és nagyobb önbizalomra és önbecsülésre szert tenned. Segíteni szeretnék azoknak, akik már meghozták a döntést, hogy az önismereti útra lépnek, hogy megtalálják és megvalósítsák az álmaikat, a céljaikat és életcéljaikat.

Célom, hogy az édesanyák és az édesapák jól érezzék magukat a bőrükben, hogy megtalálják önmagukat és az életcéljukat, így teremtve nyugodt, békés és szeretetteljes családi légkört, azoknak az Angyalkáknak és Tündérkéknek, vagyis a világ legnagyobb Csodáinak, akiknek a felnevelését feladatul kapták!

A SikerÚtja-rendszer egy önismereti út önmagunk felé, amely olyan elveket, eszközöket és módszereket tartalmaz, amelyeket bárki, bármikor, bármilyen háttérrel el tud sajátítani. Felruház olyan készségekkel, amelyek alkalmazásával átütő sikereket érhetünk el azon az önismereti úton, amely során képesek vagyunk megtalálni valódi önmagunkat, önbizalmunkat és önbecsülésünket. Ezek eredményeként megtanuljuk végre szeretni és tisztelni önmagunkat, így pedig el tudunk jutni a lelki békéig, valamint egy reménytelibb és boldogabb életet tudunk felépíteni önmagunknak.

A SikerÚtja-rendszer erőssége, hogy nem csak a „tutit” mondja el, hanem a „hogyan”-t is. Konkrét lépéseken keresztül vezet végig az önismereti úton gyakorlatokkal és feladatokkal, amelyek lehetőséget teremtenek az elmélet azonnali alkalmazására.

Ezeket az egyszerű elveket akarom veled megosztani, hogy megtaláld önmagad, az önbecsülésed és az önbizalmad, azaz a lelki békédet, más néven a boldogságot.

Szeretnél te is könyvkiadónk szerzői közé tartozni?

Ide kattintva minden információt megtalálsz a könyvkiadás menetéről, valamint a Smaragd Kiadó szolgáltatásairól.

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!

További bejegyzések 

Aurora P. Hill bemutatkozó

„Pillanatnyilag az álmomat élem. Nagyon izgalmas dolog könyvet írni és kiadni, mások munkáiból valami csodásat alkotni.” – Aurora P. Hill

bővebben

Beleolvasó: Tánczos Tamás – A mérleg nyelve

Tánczos Tamás - A mérleg nyelve1 Fred mindig is utálta az iskolát. Na jó, nem mindig, esetleg két-három éve. De a kamaszok már csak ilyenek.  Ha egy számukra visszataszító dolgot ki nem állhatnak, akár csak egy napja is, akkor is egész életükben utálták. Frednek az...

bővebben

Könyvbemutatók, író-olvasó találkozók, előadások

Iskolák számára is adott a lehetőség, hogy egy vagy akár több osztály kedvéért meghívjanak egy írót, és esetemben például egy történelem órát annak szenteljenek, hogy rendhagyó előadásos formában vesézhessék ki a tanulók a történelem ezen szakaszát az íróval együtt. – Gombos László

bővebben
0

KOSÁR