fbpx

Életed végéig menekülsz, vagy szembenézel a valósággal?

ZSÍROS-TAKÁCS MÁRIA
-
PRÉDAEgy vidéki lány a nagyvárosba kerül, tele vágyakkal és a szép jövőről szőtt álmokkal. Amikor elkezdenek valóra válni, el sem hiszi, hogy ennyire szerencsés lehet. Úgy érzi, életében végre elérkezett a boldogság korszaka. Ám a múlt rátalál, és ha ezt a harcot nem akarja elveszíteni, minden eddiginél jobban kell küzdenie. A Préda egy könnyed, izgalmakkal és fordulatokkal teli regény, amiben a kaland mellett nagy szerepet kap a romantika is.

Zsíros-Takács Mária

szerző, író

Várható megjelenés:
2021. augusztus 30.A nők 23 százaléka élt át legalább valamilyen fajta fizikai erőszakot jelenlegi vagy volt férfipartnere által. (Az adat konzervatív becslésű alsó érték.)

nokjoga.hu

,A nők nagyon gyakran hisznek, vagy reménykednek a bántalmazó ígéreteiben: ilyesmi többé nem fordul elő. A nők gyakran anyagilag is függnek házastársuktól, nincs hová menniük, vagy félnek, hogy házastársuk bosszút áll, ha elhagyják.

nane.hu

,


A FELIRATKOZÓK KÖZÖTT
ZSIROS-PETRÓCZKI KITTI FESTMÉNYÉT SORS
OLJUK KI!

AZ ELSŐ 50 FELIRATKOZÓ
NÉVRE SZÓLÓ DEDIKÁLT PÉLDÁNYT ÉS KÖNYVJELZŐT KAP!Iratkozz fel, hogy az elsők között értesülj a megjelenésről és dedikált példányhoz juss!A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Smaragd Kiadó a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
0

KOSÁR