fbpx

Katherine Wood: Visszakér a múlt

Most még nem érted, mikor azt mondom — Engem tőled végleg, visszakér a múlt. — de remélem egyszer majd te is belátod, nem volt választásom. Önmagad képmását láttad mikor belém szerettél, és mi tagadás, én is megkedveltem az új énem. Átrajzolt álmok, féktelen vágyak Kánaánja volt az életünk.

Érzem, ahogy gyászolsz, mikor megkívánsz, a sorssal dacolsz, vagy gyűlölsz. Néha mikor behunyom a szemem érzem az érintésed, a leheleted a nyakamon, aztán egy szempillantás alatt tovatűnik. Reggelente eltűnődöm, melyikünk álmában jártunk.

Vajon a Te titkos világodban sétáltam, vagy én hívtalak meg rejtett birodalmamba? Vajon akartad-e, hogy lássam miről álmodsz, vagy csak valamilyen láthatatlan kötelék van köztünk, ami megmutatja nekünk, kiben mi lakozik?

Minden nap bekopog egy emlék, és nem hagy felejteni, ám ezek az emlékek nem védhetnek meg többé, hiszen már vissza kért a múlt.

További bejegyzések 

Beleolvasó: S. A. Locryn – A szikra

Az írónő a regényírás mellett rendszeresen jelentet meg rövidebb történeteket is. Ahogyan megszokhattuk tőle, most is egy romantikával átszőtt izgalmas sztorival örvendezteti meg az olvasókat, ami e-könyvként megvásárolható a webshopunkból.S. A. Locryn: A szikraAllen...

bővebben

Gombos László bemutatkozó

Államigazgatási szakemberként nem csak a szokásos történész szemléletből írtam le az eseményeket, hanem az állami működés részletei is terítékre kerültek. Az államigazgatás részletei olyan dolgok, amik meghatározzák, hogy az állami vezetők tervei megvalósulnak-e vagy csak tervek maradnak.

bővebben
0

KOSÁR