fbpx

Katherine Wood: Visszakér a múlt

Most még nem érted, mikor azt mondom — Engem tőled végleg, visszakér a múlt. — de remélem egyszer majd te is belátod, nem volt választásom. Önmagad képmását láttad mikor belém szerettél, és mi tagadás, én is megkedveltem az új énem. Átrajzolt álmok, féktelen vágyak Kánaánja volt az életünk.

Érzem, ahogy gyászolsz, mikor megkívánsz, a sorssal dacolsz, vagy gyűlölsz. Néha mikor behunyom a szemem érzem az érintésed, a leheleted a nyakamon, aztán egy szempillantás alatt tovatűnik. Reggelente eltűnődöm, melyikünk álmában jártunk.

Vajon a Te titkos világodban sétáltam, vagy én hívtalak meg rejtett birodalmamba? Vajon akartad-e, hogy lássam miről álmodsz, vagy csak valamilyen láthatatlan kötelék van köztünk, ami megmutatja nekünk, kiben mi lakozik?

Minden nap bekopog egy emlék, és nem hagy felejteni, ám ezek az emlékek nem védhetnek meg többé, hiszen már vissza kért a múlt.

További bejegyzések 

Beleolvasó: Simon Rita – A Tulipános Kocsma

Simon Rita: A Tulipános Kocsma Alig telt el egy esztendő, a kisváros rohamosan szépülni kezdett. Számítógép szaküzletek, kozmetikák, virágboltok nyíltak, a távolsági buszok egyre gyakrabban közlekedtek és egyre nagyobb útvonalakat jártak be. Sokan költöztek át...

bővebben

Simon Rita bemutatkozó

Az írás szeretete nem új számomra, korábban gazdasági újságíróként is tevékenykedtem, jelenleg pedig, családi teendőim mellett jogászként dolgozom.

bővebben

Beleolvasó: Stílus és Technika – Rejtővel egy asztalnál

Van tizenhét író, akik szerencsét próbáltak, és olyan történeteket igyekeztek írni, amelyekben megjelenik Rejtő Jenő történeteiből jól megismert humor. Ezen igyekezetükben néhol megelevenednek a NAGY író egykori stíluselemei, néhol megvillan az író saját tehetsége, a...

bővebben
0

KOSÁR