fbpx

Katherine Wood: Valóság

Ma már tudom, most már tisztán látom, hogy az érzéseimen túl, csodaországom rózsaszín függönye mögött, ki is vagy te valójában. Talán te is tudatára ébredtél már annak, hogy álmokat kergettünk. Röpke szerelmünk tüzét kioltotta a valóság, ami hideg vizes zuhanyként ömlött a nyakunkba. Olyan váratlanul és könyörtelenül értünk véget, amekkora hévvel megérkeztünk ebbe az ismeretlen érzésbe.

A kezdetekkor szelíden közelítettünk egymáshoz, mint két kiscica, végül úgy vájtuk karmainkat egymás húsába, mint a szavvanák oroszlánjai. Nem a szavaid bántanak, sokkal inkább saját naivságom. Másnak láttalak, másnak akartalak látni. Néha egy pillanatra meg-megállok és elképzelem őt, azt a férfit, akinek megálmodtalak.

Elképzelem, újra élem minden pillanatát annak a pár percnek, amit veled töltöttem, és el akarom hinni, nem tévedtem. Mélyen legbelül tudom, nem az vagyok, akit a karjaidba zártál. Te is felruháztál engem, általam soha sem birtokolt erényekkel. Némán, újra és újra bocsánatot kérek tőled és magamtól is, mert akinek te látsz az nem lehetek én, és aki te vagy, azt én nem szerethetem.

Meghasonlok minden egyes alkalommal mikor erre gondolok. Egyszer azt kívánom, bár másként történt volna, máskor hálát adok az égieknek, hogy mielőtt menthetetlenül beléd szerettem volna, megláthattam az igazi arcod. Nincs már bennem dac, harag és neheztelés, csupán szomorúság.

További bejegyzések 

Beleolvasó: S. A. Locryn – A szikra

Az írónő a regényírás mellett rendszeresen jelentet meg rövidebb történeteket is. Ahogyan megszokhattuk tőle, most is egy romantikával átszőtt izgalmas sztorival örvendezteti meg az olvasókat, ami e-könyvként megvásárolható a webshopunkból.S. A. Locryn: A szikraAllen...

bővebben

Gombos László bemutatkozó

Államigazgatási szakemberként nem csak a szokásos történész szemléletből írtam le az eseményeket, hanem az állami működés részletei is terítékre kerültek. Az államigazgatás részletei olyan dolgok, amik meghatározzák, hogy az állami vezetők tervei megvalósulnak-e vagy csak tervek maradnak.

bővebben
0

KOSÁR