fbpx

Katherine Wood: Emlékek

Ahogy telik az idő, emlékeim nemhogy megfakulnának, egyre élesebbek. Furcsamód csak a szép képek maradnak, és a hiány. Lassanként elfelejtem, hogy bántottál.

Egy egy társalgás közepette, néha azon kapom magam, hogy percek teltek el úgy, mintha ott sem lettem volna. Bár a testem reagál a környezetemre, a lelkem távol jár. Mikor visszaidézem az első csókunk pillanatát, és az ajkamba harapok, azonnal megregulázom magam, hiszen ha valaki, én pontosan tudom, hogy minden okkal történik. Az elválásunk nem véletlen egybeesések következménye volt, hanem egy lecke. Hogy okultam-e? Nem tudom. Sőt, ha jobban belegondolok, azt sem tudom igazán, mit kellett volna megtanulnom. Csak remélni tudom, hogy megérte.

Az elmúlt hetek, nem hoztak enyhülést, mint ahogy azt vártam volna. Az érzés, hogy megölelnélek, vagy megfognám a kezed, egyre sűrűbben tör rám, de nem lehet. S noha könnyebb lenne, ha legalább tudnád, nem bánthatlak, s nem adhatok reményt.

További bejegyzések 

Beleolvasó: S. A. Locryn – A szikra

Az írónő a regényírás mellett rendszeresen jelentet meg rövidebb történeteket is. Ahogyan megszokhattuk tőle, most is egy romantikával átszőtt izgalmas sztorival örvendezteti meg az olvasókat, ami e-könyvként megvásárolható a webshopunkból.S. A. Locryn: A szikraAllen...

bővebben

Gombos László bemutatkozó

Államigazgatási szakemberként nem csak a szokásos történész szemléletből írtam le az eseményeket, hanem az állami működés részletei is terítékre kerültek. Az államigazgatás részletei olyan dolgok, amik meghatározzák, hogy az állami vezetők tervei megvalósulnak-e vagy csak tervek maradnak.

bővebben
0

KOSÁR