fbpx

Katherine Wood: Emlékek

Ahogy telik az idő, emlékeim nemhogy megfakulnának, egyre élesebbek. Furcsamód csak a szép képek maradnak, és a hiány. Lassanként elfelejtem, hogy bántottál.

Egy egy társalgás közepette, néha azon kapom magam, hogy percek teltek el úgy, mintha ott sem lettem volna. Bár a testem reagál a környezetemre, a lelkem távol jár. Mikor visszaidézem az első csókunk pillanatát, és az ajkamba harapok, azonnal megregulázom magam, hiszen ha valaki, én pontosan tudom, hogy minden okkal történik. Az elválásunk nem véletlen egybeesések következménye volt, hanem egy lecke. Hogy okultam-e? Nem tudom. Sőt, ha jobban belegondolok, azt sem tudom igazán, mit kellett volna megtanulnom. Csak remélni tudom, hogy megérte.

Az elmúlt hetek, nem hoztak enyhülést, mint ahogy azt vártam volna. Az érzés, hogy megölelnélek, vagy megfognám a kezed, egyre sűrűbben tör rám, de nem lehet. S noha könnyebb lenne, ha legalább tudnád, nem bánthatlak, s nem adhatok reményt.

További bejegyzések 

Beleolvasó: Simon Rita – A Tulipános Kocsma

Simon Rita: A Tulipános Kocsma Alig telt el egy esztendő, a kisváros rohamosan szépülni kezdett. Számítógép szaküzletek, kozmetikák, virágboltok nyíltak, a távolsági buszok egyre gyakrabban közlekedtek és egyre nagyobb útvonalakat jártak be. Sokan költöztek át...

bővebben

Simon Rita bemutatkozó

Az írás szeretete nem új számomra, korábban gazdasági újságíróként is tevékenykedtem, jelenleg pedig, családi teendőim mellett jogászként dolgozom.

bővebben

Beleolvasó: Stílus és Technika – Rejtővel egy asztalnál

Van tizenhét író, akik szerencsét próbáltak, és olyan történeteket igyekeztek írni, amelyekben megjelenik Rejtő Jenő történeteiből jól megismert humor. Ezen igyekezetükben néhol megelevenednek a NAGY író egykori stíluselemei, néhol megvillan az író saját tehetsége, a...

bővebben
0

KOSÁR