fbpx
Andy T. Miller

Andy T. Miller bemutatkozó

Kedves olvasó!

Ha magamról kell írnom, nehezen találok hozzá szavakat, kérem, nézzék el nekem.

Harmadik gyerekként, egy kis baranyai faluban indult az életem, még az előző században. A gyenge lábam, a későbbi betegségeim és személyes problémáim miatt visszahúzódó lettem, elzárkóztam a világtól. A könyvek elvarázsoltak, a bennük rejlő csodák csapdába ejtettek. Mindazt megélhettem általuk, amit a valóságban soha, és a fantáziám hamarosan tovább repített az elolvasott meséken túli újabb világokba. Hosszú ideig a gondolataimban elzárva maradtak a megszülető verseim és történeteim, de egy családi tragédiát követően átszakadt bennem a gát, és követelni kezdték, hogy a betűk által másokhoz is eljuthassanak. Játékos gyermekverseim gyorsan belopták magukat az emberek szívébe, és hamarosan egy kisebb kötetté állnak majd össze.

Areán

Az Areán című könyv sokak szerint csábítóan valóságos, és pont annyi benne a varázslat, hogy hinni akarjanak benne. Ezek a visszajelzések adták meg azt a hajtóerőt, hogy bátrabban adjam közre a többi, történelmi alapokra épülő, felnőtteknek szóló mesémet is.

A lélektani írásaimban boncolgató módon közelítem meg a kényes témákat, helyzeteket, az egyén belső énjét lecsupaszítva. Igyekszem új látószögből bemutatni a döntések terhe alatt vívódó, esendő, és sosem tökéletes embert. A szeretetet, a szerelmet és a feltétel nélküli barátságot és a reményt, ami csak velünk együtt veszhet el végleg. Első könyvem kiadása óta sokat tanultam, hogy a következő kötetek minden tekintetben igényesen és profi minőségben kerülhessenek a polcokra.

Klári és Claire

Most jelent meg e-könyvként a Klári és Claire című második regényem, egy újjászületett lányról, aki vissza akarja kapni a régi életét, amit elvettek tőle…

Az én utam

Nemrég kiderült, hogy a történeteimen kívül a kreatív ötleteimmel is közel tudok közel kerülni az emberekhez. Az írás lett az életem, fontossá vált, mint a lélegzet, de mellette a jövőben egy, a fogyatékossággal élők társadalmi elfogadásáért küzdő egyesület tagjaként is fogok tevékenykedni. Magam is érintett vagyok, így szinte természetes, hogy az élet hozzájuk vezetett múlt nyáron, amikor új utat kerestem. Az álmok mellé feladatok is járnak, ez számomra most forrta ki magát. Rátaláltam arra az útra, amin a jövőben haladni szeretnék.

Köszönöm minden olvasómnak a bizalmát.

Tisztelettel: Andy T. Miller

Szeretnél te is könyvkiadónk szerzői közé tartozni?

Ide kattintva minden információt megtalálsz a könyvkiadás menetéről, valamint a Smaragd Kiadó szolgáltatásairól.

Legyen a Tiéd a következő sikerkönyv!

További bejegyzések 

Beleolvasó: Simon Rita – A Tulipános Kocsma

Simon Rita: A Tulipános Kocsma Alig telt el egy esztendő, a kisváros rohamosan szépülni kezdett. Számítógép szaküzletek, kozmetikák, virágboltok nyíltak, a távolsági buszok egyre gyakrabban közlekedtek és egyre nagyobb útvonalakat jártak be. Sokan költöztek át...

bővebben

Simon Rita bemutatkozó

Az írás szeretete nem új számomra, korábban gazdasági újságíróként is tevékenykedtem, jelenleg pedig, családi teendőim mellett jogászként dolgozom.

bővebben

Beleolvasó: Stílus és Technika – Rejtővel egy asztalnál

Van tizenhét író, akik szerencsét próbáltak, és olyan történeteket igyekeztek írni, amelyekben megjelenik Rejtő Jenő történeteiből jól megismert humor. Ezen igyekezetükben néhol megelevenednek a NAGY író egykori stíluselemei, néhol megvillan az író saját tehetsége, a...

bővebben
0

KOSÁR