Rólam

Amikor 2019-ben befejeztem első könyvemet, elvarázsoltak a kiadáshoz kapcsolódó feladatok, szerelem lett minden mozzanat, ahogy a kéziratból nyomtatott könyv lett. Nagyon sok biztatást kaptam a könyv írása közben, miközben én is segítettem más írókat álmaik megvalósításában. 2020 nyarán fogalmazódott meg bennem egy saját kiadó alapítása, így született meg a Smaragd Kiadó. Elsősorban szerzői kiadással foglalkozunk, ami azt jelenti, hogy a szerző finanszírozza a kiadáshoz kapcsolódó költségeket. Szolgáltatásunk az összes területre kiterjed, ám nem kötelező csapatunkat megbízni minden feladattal. Bár a szerző finanszírozza a költségeket, a kiadó is részt vesz a kiadás folyamatában, a nevét adja a kiadott műhöz, ezért a beérkező kéziratok közül nem mindegyik kerül kiadásra.

Amit a könyvshopról tudnod kell.

Legfontosabb céljaink egyike, hogy a megvalósult álmokat – a könyveket – eljuttassuk az olvasókhoz. A terjesztési lehetőségek egyike a könyvshopunk, amiben megvásárolhatjátok az általunk kiadott és/vagy forgalmazott könyveket, e-könyveket és kiegészítőket.

Szolgáltatásaink

Az elképzeléstől a valóságig.

„Meglátni és megszeretni.” – A jó borító szimbolizálja a belső tartalmat.

Tanulás, fejlődés, segítség.

Talán az irodalom az egyetlen művészet, ahol az alkotást nem szokták érintetlenül hagyni.

„Írj olyat, amit érdemes elolvasni vagy tégy olyat, amit érdemes leírni.” 

- Benjamin Franklin -

- Vekerdy Tamás

„Az olvasás segít élni. Átélni és túlélni is.” 

- Isaac Asimov

A könyv egyáltalán nincs híján a képi ábrázolásnak! Igenis ad képet, sőt, mi több, sokkal jobb képet, mint amilyen a tévé képernyőjén valaha is megjelenhet – mert a könyv képei személyre szabottak.”

- Mark Twain

„Az az ember, aki nem olvas könyvet, semmiben sem különbözik attól az embertől, aki nem tud olvasni.”

- Babits Mihály

„Az olvasás is gondolkozás, s az írás is beszéd.”

- Csukás István

„A könyv a legnagyobb varázslat, minden csoda benne van, ami eddig volt s ami ezután lesz... mert aki olvas, az szabad lesz, megismerve mások gondolatait, szabadon választhat, kialakíthatja a saját gondolatait, összemérheti őket, veszthet és győzhet, okulhat és javíthat, ahogy méltó az emberhez. Ugye milyen egyszerű, csak meg kell tanulni az ábécét, és olvasni kell.”

Mi segítünk valóra váltani az álmod!

0

KOSÁR