fbpx

Videós értékelés

A mai videómban Petróczki Kitti könyveit ajánlom nektek. Köszönöm szépen még egyszer az írónőnek és a kiadónak a lehetőséget! 

Lujzi élete blogbejegyzés : https://papirravetettgondolataim.blog…

Egy igazi könyvmániás lánnyal van dolgotok, aki most úgy döntött, hogy az olvasás szeretetét megosztja másokkal is. Minden, ami könyv az engem érdekel! Ha te is így vagy ezzel, akkor jó helyen jársz!

Blog: https://papirravetettgondolataim.blog…

Moly: https://moly.hu/tagok/papirra_vetett_…

Instagram: https://www.instagram.com/papirravetett/

Facebook: https://www.facebook.com/papirravetet…

További bejegyzések 

Beleolvasó: Simon Rita – A Tulipános Kocsma

Simon Rita: A Tulipános Kocsma Alig telt el egy esztendő, a kisváros rohamosan szépülni kezdett. Számítógép szaküzletek, kozmetikák, virágboltok nyíltak, a távolsági buszok egyre gyakrabban közlekedtek és egyre nagyobb útvonalakat jártak be. Sokan költöztek át...

bővebben

Simon Rita bemutatkozó

Az írás szeretete nem új számomra, korábban gazdasági újságíróként is tevékenykedtem, jelenleg pedig, családi teendőim mellett jogászként dolgozom.

bővebben

Beleolvasó: Stílus és Technika – Rejtővel egy asztalnál

Van tizenhét író, akik szerencsét próbáltak, és olyan történeteket igyekeztek írni, amelyekben megjelenik Rejtő Jenő történeteiből jól megismert humor. Ezen igyekezetükben néhol megelevenednek a NAGY író egykori stíluselemei, néhol megvillan az író saját tehetsége, a...

bővebben
0

KOSÁR