Dóró Sándor bemutatkozó

Dóró Sándor bemutatkozás

Dóró Sándor vagyok – költő. 1973-ban születtem Debrecenben. Hajdúszoboszlón élek, ahová 19 év Fejér megyei és budapesti kitérő után költöztem vissza.

Évekkel ezelőtt kezdtem el verseket írni. Kezdetben rokonaimnak, és a barátaimnak. Aztán a rímbe szedett gondolataim „áramlani kezdtek” és egyre több emberhez jutottak el. Ma már népes olvasói táborom van, akiknek ezúton is hálával és tisztelettel adózom. Célom a verseimmel, hogy lelkierőt, lelkibékét adhassak az embereknek, s kizökkenthessem őket e nehézségekkel teli világ szürke hétköznapjaiból. Segítsek észrevenni, értékelni, élvezni az életben és a kapcsolatokban megbúvó apró-cseprő szépségeket, melyek átsegíthetnek a mindennapok nehézségein.

Olyan világban élünk, ahol legtöbbször egyedül vagyunk, elzárva az érzéseinkkel, a gondolatainkkal. Elszigetelődünk, akár tetszik, akár nem. Ilyenné nevelt bennünket a társadalom. Van ebből kiút vagy mindenki fél megtenni az első lépést? Úgy gondolom, hiszem, hogy belül mindenki vágyik arra, hogy legyenek olyan kapcsolatai, ahol őszintén beszélhet az életéről, gondolatairól, vágyairól. Én már ezt teszem a verseimmel. Kiírom magamból őket és erre szeretnék ösztönözni MINDENKIT.

A SZERZŐ ÜZENETE

Emberek, nyissatok mások felé! Egyszerűen csak üljetek le beszélgetni az ismerősökkel, a barátaitokkal! Így elkezdődhet valami, amit szeretnénk. Igen így kicsiben…. s amikor ez megvalósult, lehet nagyobbat, merészebbet álmodni és létrejöhetnek nagyobb, szeretettel teli közösségek. Aztán összeáll egyszer csak, észrevétlenül az EGYSÉG, ami nem bomlasztható, mert hatalmas erő tartja össze, a SZERETET.

Ne féljetek kimutatni és megosztani azt, hogy érzésekkel teli emberek vagytok! Higgyétek el nem fog fájni! Az, ami fáj, ami most van. Változtassatok rajta, mert ha nem, az azt jelenti, hogy még nem fáj eléggé.

Nekem már nagyon fáj…

Én indulok. Ti jöttök vagy maradtok?

 

Smaragd admin

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További bejegyzések 

Andy T. Miller: Választanod kell

  Választanod kell!   Anna a vén faragott polc előt állva gyengéden simogatta Rob könyvének megkopott gerincét. Robert Anglerey- Szerelmemnek. Az utóbbi időben minduntalan eszébe jutott az a sok évvel azelőtti délután… Azon vívódott, hogy visszavigye vagy...

bővebben

Náray Mia (írói álnév) bemutatkozó

„Két dologban biztos voltam, mielőtt nekiálltam: határtalan türelem és rengeteg alázat kell ahhoz, hogy hűen, a tények alapulvételével, mégis élvezhető regény formájában tudjam visszaadni ennek a varázslatos kornak a hangulatát, így hosszú éveket és temérdek energiát fektettem úgy a forrásgyűjtésbe, mint a kézirat véglegessé formálásába.”

bővebben
0

KOSÁR