Zsíros-Takács Mária bemutatkozó

Zsíros-Takács Mária bemutatkozás

 

A nevem Zsíros-Takács Mária. Jelenleg kisgyermeknevelőként dolgozom, de voltam már postaforgalmi ügyintéző, valutapénztáros és ékszerbecsüs is. Hogy Örkény szavaival éljek: „Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít.”

10 éves koromban a nyári szünetről visszatérve, egy beszámolót kellett írni. Az osztálytársaim csupa izgalmas dologról és helyszínről meséltek és én tanácstalanul ültem az üres lapom felett. Mivel azon a nyáron a nagymamám házánál messzebb nem jutottunk el, ki kellett találnom valamit. Így született meg az első vers kezdemény, aminek a Balaton címet adtam. Valahol itt kezdődött.

Azóta sok év telt el, és sok kis csíkos füzetet töltöttem meg a verseimmel, történeteimmel. Volt, amit megosztottam fórumokon volt, amivel egy iskolai pályázaton különdíjat nyertem, de többségében a fióknak íródtak.

Tavaly tavasszal úgy alakult, hogy 2 hónapnyi kényszer szabadságot kellett kivennem. Ez az időszak sok mindenre rádöbbentett, többek között arra, hogy nem érdemes halogatni a dolgokat. Ekkor született meg, a most készülő történet legelső vázlata. Hosszas hezitálás után, úgy döntöttem, nem szabad, hogy ez is a fiókom egy újabb rétegét alkossa.

Hálás vagyok, amiért ismerhetem Petrócki Kittit! Nélküle talán sosem találkozott volna a történetem egy igazi szerkesztővel és most nem várnám, félelemmel vegyes izgalommal első könyvem megjelenését.

 

KÉSZÜLŐBEN

És hogy miről is szól ez a készülő könyv?

A napjainkban játszódó történet középpontjában egy fiatal lány áll, aki egy mérgező kapcsolatból menekül fel Budapestre, hogy ott új életet kezdjen. Talál egy remek állást, szert tesz egy segítő barátra és megismerkedik álmai férfijával. Úgy tűnik minden adott a tökéletes Happy End-hez, de ez csak a látszat. A lánynak el kell döntenie, hogy élete végéig menekül, vagy szembenéz a valósággal.

Smaragd admin

3 hozzászólás

 1. Erdős Zsuzsánna

  Izgalommal várom Marcsika a könyved!
  Büszke vagyok Rád!
  Erdős tanárnő

  Válasz
 2. Tóthné Gondi Ildikó

  Sok sikert kívánok a könyvhöz.

  Válasz
 3. Járfásné Éva

  Szívesen elolvasnám én is.Sok sikert kívánok Marcsi!

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További bejegyzések 

Andy T. Miller: Választanod kell

  Választanod kell!   Anna a vén faragott polc előt állva gyengéden simogatta Rob könyvének megkopott gerincét. Robert Anglerey- Szerelmemnek. Az utóbbi időben minduntalan eszébe jutott az a sok évvel azelőtti délután… Azon vívódott, hogy visszavigye vagy...

bővebben

Náray Mia (írói álnév) bemutatkozó

„Két dologban biztos voltam, mielőtt nekiálltam: határtalan türelem és rengeteg alázat kell ahhoz, hogy hűen, a tények alapulvételével, mégis élvezhető regény formájában tudjam visszaadni ennek a varázslatos kornak a hangulatát, így hosszú éveket és temérdek energiát fektettem úgy a forrásgyűjtésbe, mint a kézirat véglegessé formálásába.”

bővebben
0

KOSÁR