Zsíros-Takács Mária bemutatkozó

Zsíros-Takács Mária bemutatkozás

 

A nevem Zsíros-Takács Mária. Jelenleg kisgyermeknevelőként dolgozom, de voltam már postaforgalmi ügyintéző, valutapénztáros és ékszerbecsüs is. Hogy Örkény szavaival éljek: „Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít.”

10 éves koromban a nyári szünetről visszatérve, egy beszámolót kellett írni. Az osztálytársaim csupa izgalmas dologról és helyszínről meséltek és én tanácstalanul ültem az üres lapom felett. Mivel azon a nyáron a nagymamám házánál messzebb nem jutottunk el, ki kellett találnom valamit. Így született meg az első vers kezdemény, aminek a Balaton címet adtam. Valahol itt kezdődött.

Azóta sok év telt el, és sok kis csíkos füzetet töltöttem meg a verseimmel, történeteimmel. Volt, amit megosztottam fórumokon volt, amivel egy iskolai pályázaton különdíjat nyertem, de többségében a fióknak íródtak.

Tavaly tavasszal úgy alakult, hogy 2 hónapnyi kényszer szabadságot kellett kivennem. Ez az időszak sok mindenre rádöbbentett, többek között arra, hogy nem érdemes halogatni a dolgokat. Ekkor született meg, a most készülő történet legelső vázlata. Hosszas hezitálás után, úgy döntöttem, nem szabad, hogy ez is a fiókom egy újabb rétegét alkossa.

Hálás vagyok, amiért ismerhetem Petrócki Kittit! Nélküle talán sosem találkozott volna a történetem egy igazi szerkesztővel és most nem várnám, félelemmel vegyes izgalommal első könyvem megjelenését.

 

KÉSZÜLŐBEN

És hogy miről is szól ez a készülő könyv?

A napjainkban játszódó történet középpontjában egy fiatal lány áll, aki egy mérgező kapcsolatból menekül fel Budapestre, hogy ott új életet kezdjen. Talál egy remek állást, szert tesz egy segítő barátra és megismerkedik álmai férfijával. Úgy tűnik minden adott a tökéletes Happy End-hez, de ez csak a látszat. A lánynak el kell döntenie, hogy élete végéig menekül, vagy szembenéz a valósággal.

Smaragd admin

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További bejegyzések 

Németh Krisztina bemutatkozó

„Rengeteg történet kering a fejemben, de az én sorsom nem hagyja, hogy az írói fantáziám szárnyalása vezesse tollamat. Utamba küldi azokat az embereket, akikről írnom kell.”

bővebben
0

KOSÁR