P. Szabolcs Emil: A NŐK KIBESZÉLIK A PROBLÉMÁIKAT, A FÉRFIAK PEDIG BELEHALNAK…

„A NŐK KIBESZÉLIK A PROBLÉMÁIKAT, A FÉRFIAK PEDIG BELEHALNAK…”

Szeretettel köszöntelek, P. Szabolcs Emil vagyok Önismereti tanácsadó. Hivatásomban a Numerológia és az Asztrológia Ön- és sorsismereti módszereivel járulok hozzá vendégeim belső fejlődéséhez, hogy észre vegyék a bennük rejlő csodát, és megtanulják megélni azt, ezáltal örömtelibb, teljesebb és sikeresebb életet teremthessenek maguknak, bármit is jelentsen az adott vendégnek a siker szó.

Tíz vendégemből legalább 8 nő, és mindössze 1-2 férfi tisztel meg a bizalmával. Ráadásul kollégáim nagy részre ugyanilyen arányokról számol be sajnos…

Tapasztalatom szerint nők sokkal nagyobb részben fogadják el érzelmeiket, és mernek elkezdeni dolgozni velük. Sokkal nyitottabbak lelkük megértésére és egyáltalán annak elfogadására, hogy van lelkünk és létezik egy felsőbb alakító erő, ami hatással van életünkre (isten, univerzum, buddha, vagy bárminek nevezzük).

Ezzel szemben a férfiak nagy része még mindig csak a szemmel láthatóban, és a kézzel foghatóban hisz. Pedig erre a legjobb példa a mobiltelefon: Mindannyian használjuk, nem látható és nem tapintható az az energia, ami összeköti telefonunkat a világ másik végén lévő beszélgető társunkéval, mégis halljuk egymást.

Ami pedig még nagyobb probléma, hogy a férfiak nagy része nem meri megélni az érzéseit, gyakran tudomást sem akarnak venni róla. Ennek megértéséhez vissza kell mennünk gyermekkorba, egészen kora felnőtt korig.

„Egy fiúnak keménynek kell lennie”, „Ne sírj már, olyan vagy mint egy kislány”, „Egy férfi nem sírhat…”

…szerintem nincs olyan férfi, aki ne kapott volna ilyen gúnyos megjegyzéseket gyerekkorában, amikor épp elérzékenyült, vagy megbántottnak érezte magát. Mindenhonnan az a nyomás nehezedik a férfi vállakra, hogy nem lehetnek gyengék.
Ez a programozás pedig igazán megnehezíti az érzelmek megélését. Egész életében azt hallja valaki, hogy az érzelmek rosszak, egy férfinak nem valóak, ezért természetesen kifelé felveszi a sebezhetetlen férfi maszkját.

Belül viszont ugyanúgy dolgoznak az érzések és minél mélyebben nyomja el őket, annál inkább máshol fognak felszínre törni. Testi tünetekben, pszichoszomatikus (pszicho-lélek, szóma-test) betegségekben. Elég csak megnéznünk az átlagéletkort férfiak és nők esetében. A nők átlagosan 8-9 évvel „túlélik” a férfiakat.

A nők nagyobb hajlandósággal nyílnak meg érzéseikről, belső világukról a hozzájuk közel állók számára, így gyakrabban adják ki magukból belső feszültségüket, frusztráltságukat, problémáikat. A férfiak pedig gyakran nem merik még a párjuk előtt sem felvállalni ezeket az érzéseket, hogy félnek, bizonytalanok, aggódnak, vagy fáj nekik valami.

Párkapcsolati tanácsadásaimon a leggyakoribb probléma, hogy a nő nyitott, fejlődik, tudatosodik, a férfi pedig teljesen elzárkózik ezektől a lehetőségektől (elfejlődnek egymástól), legnagyobbrészt a sebezhetőségtől való félelem miatt. Pedig a nő konkrétan vágyik rá, hogy érzelmi támasz lehessen, hogy mély, bensőséges kapcsolatukat erősítsék, hogy elhiggye a férfi, lehet gyenge, akkor is szerethető.

Hiszen erről van itt szó, a szerethetőségről… Mindent azért teszünk, vagy nem teszünk, mert arra vágyunk, hogy szerethetőnek érezzük magunkat, szeretve legyünk.

És pont a legkeményebbnek látszó, akár agresszív férfiban van a legnagyobb gyermek, aki belül sír, fél és könyörög, hogy szeressék…

Ezért kedves Férfitársaim:

Tudom, hogy teljesen szembe megy azzal, amit eddig tanultunk a férfiasságról… de adj egy esélyt az érzelmeidnek, adj egy esélyt a párodnak, hogy megértsen, és úgy fogadhasson el, amilyen valójában vagy.
Az érzéseid nem hátrányok, hanem csodálatos lehetőségek, hogy mélyebb, harmonikusabb kapcsolatot építhess pároddal és Önmagaddal is.
Nem kell belehalnunk az elfolytott érzéseinkbe…  Élhetünk 80-90-100 évet is felszabadultan, örömökkel töltve, csak adj egy esélyt magadnak…

Várlak szeretettel, ismerd meg Ön-mag-ad!

 

Ismerd meg szolgáltatásaimat a IDE kattintva.

Szabolcs Facebook profilja

Smaragd admin

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További bejegyzések 

Andy T. Miller: Választanod kell

  Választanod kell!   Anna a vén faragott polc előt állva gyengéden simogatta Rob könyvének megkopott gerincét. Robert Anglerey- Szerelmemnek. Az utóbbi időben minduntalan eszébe jutott az a sok évvel azelőtti délután… Azon vívódott, hogy visszavigye vagy...

bővebben

Náray Mia (írói álnév) bemutatkozó

„Két dologban biztos voltam, mielőtt nekiálltam: határtalan türelem és rengeteg alázat kell ahhoz, hogy hűen, a tények alapulvételével, mégis élvezhető regény formájában tudjam visszaadni ennek a varázslatos kornak a hangulatát, így hosszú éveket és temérdek energiát fektettem úgy a forrásgyűjtésbe, mint a kézirat véglegessé formálásába.”

bővebben
0

KOSÁR